Betekenisvolle bijeenkomsten bij Zuylen: Bach: de dood en het leven

Verlies beter kunnen verweven met het verdere leven en herkenning, erkenning, inzicht, steun en troost aanreiken, dat is het doel van de serie ‘Betekenisvolle bijeenkomsten’, georganiseerd door Zuylen.

In de komende winterperiode zijn er bijeenkomsten die thema’s raken rondom overlijden en rouw. De avonden worden gepresenteerd door Simone van Trier.

Bach: de dood en het leven

O.l.v. Geert van den Dungen verzorgt Bachkoor Brabant een concert in Aula Brabant. Naast koralen van J.S. Bach bestaat het programma uit geestelijke en wereldlijke muziek van diverse stijlperioden. De vocale muziek wordt aangevuld met toepasselijke poëzie en enkele pianomuziek.

Meer informatie en aanmelden: www.zuylen.nl/lezingencyclus

zondag 19 november 2017

Uitvaartcentrum Zuylen
Tuinzigtlaan 1
4813 XH Breda

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.