Houwke Muziekzondag: BSUR

De muziekzondag in 't Houwke brengt vandaag het gemengde popkoor BSUR.

Zij vormen een heus popkoor dat in 1991 is opgericht. De groep vierde in 2016 het 25 jarig jubileum in een uitverkocht Chassé. Inmiddels telt het koor circa 50 enthousiaste leden. BSUR Breda staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Steven van Gool. Bij elk concert en één keer per maand bij de repetitie wordt het koor begeleid voor een 5-koppige band. En het is de live muziek dat popkoor BSUR zo bijzonder maakt.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende popmuziek. Denk hierbij aan Van Morisson, Lou Reed en Led Zeppelin. Maar de groep gaat ook met de tijd mee wat wel blijkt uit de liedjes die men tegenwoordig ook doet van bijvoorbeeld Kensington, U2 en One Republic.

De organisatie is er terecht super trots op om dit bijzondere koor in 't Houwke te mogen verwelkomen. Het wordt ongetwijfeld genieten!

www.bsurbreda.nl

zondag 18 maart 2018

't Houwke
Grote Houw 227
4817 RE BREDA

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.