In Sickness & In Health

Ziekte, gezondheid en gezond leven. Alles is energie, het is de frequentie die het verschil maakt. Om onze trilling hoog te houden loopt er continu energie door ons heen. Deze energie wordt verspreid door en vormt het energetisch lichaam.

 

Het energetisch lichaam is een exacte kopie van het fysieke lichaam. Wat er in het energetisch lichaam gebeurt, gebeurt ook in het fysieke lichaam. Zit er in het energetisch lichaam energie vast in de gal, dan denkt het fysieke lichaam ?oh dan moet ik daar ook vast gaan houden?. Vervolgens ontstaan er galstenen. Zodra de emoties (energie) die in de energetische gal zitten verwerkt worden, laat de fysieke gal ook los en breekt het de stenen af. Zo nauw zijn de twee met elkaar verbonden.

 

Zo effectief kunnen we de fysieke gezondheid verbeteren door energetisch te verwerken en het lichaam energetisch schoon te maken. Deze avond zal er voor iedere aanwezige tegelijkertijd in het hele lichaam energetische ladingen verwerkt worden, om het fysieke lichaam zo gezond mogelijk te maken. Je hoeft alleen aanwezig te zijn, te luisteren naar wat er verteld wordt en je daarop te concentreren. Bereid je voor op een grote detox en heling van spieren, organen, gewrichten en veel meer!

 

De avond staat onder leiding van Remco Sas.

 

Meer informatie: www.risingfreely.com
Aanmelden via: info@risingfreely.com     

Wanneer

dinsdag 13 maart 2018
20.00 - 22.00 uur

Kosten

€ 35,00

Locatie

Zuiderlicht
Kloosterlaan 138a
Breda
Tel. 076-513 9709.
www.zuiderlichtbreda.nl

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.