Landelijke aftrap Boekenweek 2017 bij Boekhandel Grand Theatre

Landelijke aftrap Boekenweek 2017 met Het Groot Nationaal Boekenweekontbijt live op NPO Radio 4. Schrijvers Herman Pleij, Annelies Verbeke en neuropsycholoog Margriet Sitskoorn zijn dit jaar de hoofdgasten.

Sopraan Frances van Broekhuizen zingt een compilatie van operaliederen rondom het boekenweekthema 'Verboden Vruchten'. Zij vertelt over lust en begeerte in de opera.

Verder klinkt er tangomuziek en brengt de muziekgroep Camerate Trajectina 'vieze liedjes' uit de middeleeuwen en de zeventiende eeuw.

Tenslotte wordt de winnaar van de jaarlijkse NPO schrijfwedstrijd bekendgemaakt.

Margriet Vroomans en Ab Nieuwdorp presenteren de uitzending rondom het boekenweekthema.

Een beperkt aantal luisteraars kan aanwezig zijn. Aanmelden via: info@nporadio4.nl

vrijdag 24 maart 2017

Grand Theatre Boekhandel
Van Coothplein 17
4811 NC BREDA

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.