Nieuwjaarsviering Nieuwe Veste

Op zondag 14 januari vindt de 30ste editie van het, inmiddels traditionele, nieuwjaarsconcert van Nieuwe Veste plaats. Dit keer in een nieuw jasje, uitgebreid met een lunch en een bezoek aan de Makersbase.

Het programma begint om 11.00 uur, met een ontvangst op het Cultuurplein. Na een welkomstwoord door dhr. Endedijk (directeur bestuurder) kunt u genieten van muziek en dans.

Hierna wordt het concert voortgezet in de Concertzaal. Het wordt, evenals voorgaande jaren, een gevarieerd programma, uitgevoerd door docenten en leerlingen van Nieuwe Veste.en bezoek aan de Makersbase

Meer informatie: www.nieuweveste.nl

zondag 14 januari 2018
vanaf 11.00 uur

Kosten

€ 12,50 incl. drankje en lunch (BredaPas en medewerkers Nieuwe Veste € 7,50). Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Nieuwe Veste
Molenstraat 6
4811 GS Breda
Bekijk locatie

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.