Open dag bij Zuiderlicht, centrum voor Bewust Leven.

Zuiderlicht, centrum voor  Bewust Leven houdt op 14 januari een open dag. 

Naast de gratis te bezoeken lezingen, workshops en introductielessen, gegeven door de docenten en therapeuten van het centrum, is er ook de mogelijkheid tegen een kleine vergoeding individuele consulten te volgen.

 


Workshops en lezingen

In de  verschillende ruimtes van het centrum vinden  interessante workshops en lezingen plaats. Om het uur starten er nieuwe activiteiten. Op het programma staan o.a.  Mediumschap &Healing , omgaan met hooggevoeligheid, Soul Bodyfusion, werken met het Enneagram,  yoga, mindfulness  en een lezing over het ascentieproces van de aarde.
Ook kun je actief mee doen aan bv. de workshop “leer je beschermengel kennen en de workshop Pegasus Power, een combinatie van yoga, meditatie,

ademhalingsoefeningen en NLP.

 

Consulten

Naast het verkrijgen van informatie en het kennismaken met de docenten van Zuiderlicht, kun ook korte consulten doen,  zoals energiereading ,  stoelmassage, Reiki,  EFT , mediumschap, nieuwejaarsreading en nog veel meer.

 

Zuiderlicht verkoopt die dag huisgemaakte taart, soep, hartige taarten, broodjes met geitenkaas, humus en andere heerlijke versnaperingen.

Zie voor het complete programma:
http://www.zuiderlichtbreda.nl/activiteiten/opendag/

Wanneer

zondag 14 januari 2018
11.00-17.00 uur

Kosten

Gratis

Locatie

Zuiderlicht
Kloosterlaan 138a
Breda
Tel. 076-513 9709.
www.zuiderlichtbreda.nl

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.