Presentatie 70ste Jaarboek van 'De Oranjeboom'

Geschiedkundige vereniging 'De Oranjeboom' presenteert het 70ste jaarboek. Het hoofdthema is Bredase ondernemers in de 19de en 20ste eeuw. Internationaal ondernemer Aad Ouborg zal in Grand Theatre Boekhandel het eerste exemplaar in ontvangst nemen. De twee korte lezingen op deze avond worden verzorgd door ass. prof. dr. Ben Wubs (Erasmus Universiteit Rotterdam) en em. prof. Paul Klep (Radboud Universiteit).

De avond is gratis toegankelijk. Het aantal plaatsen is beperkt en leden van De Oranjeboom hebben voorrang. U dient zich aan te melden via het secretariaat van 'De Oranjeboom', secretariaat@deoranjeboom.nl. Aanmelding is pas definitief na bevestiging.

dinsdag 17 april 2018
aanvang: 20.00 uur. De inloop met koffie en thee niet eerder dan 19.30 uur

Grand Theatre Boekhandel
Van Coothplein 17
4811 NC BREDA

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.