Grote evenementen

 

Bezoekers overal vandaan

Breda heeft een aantal evenementen waarvoor de bezoekers van heinde en verre naar Breda afreizen. We hebben de grootste evenementen op een rijtje gezet. Zie voor het volledige evenementenaanbod de agenda.

 

Breda in concert

zaterdag 4 augustus 2018
Breda in Concert is hét Nederlandstalige muziekfestival van Brabant dat plaatsvindt op het Chasséveld in het centrum van Breda van 14.00 tot 23.00 uur.
Lees verder

De Braderie Ginneken

woensdag 15 augustus 2018 t/m zondag 19 augustus 2018
Vijf dagen lang, van 15 t/m 19 augustus, bruist de wijk Ginneken van de feestelijkheden. Jaarmarkt, straattheater, kunstmarkt, Plein Air aan de Mark, brakkenbraderie, kunst-, hobby- en curiosamarkt en alle dagen live muziek. Tijdens de braderie is het ook kermis in Ginneken. Zie t.z.t. voor het programma www.bruisendginneken.nl
Lees verder

Tranen van Van Cooth

zaterdag 25 augustus 2018
Na een sabbatical in 2017 pakt 'De Tranen' de draad op en zet weer een spetterende ‘Tranen’ neer. Deze keer op het voorplein van de Mezz. Om 12.15 uur trappen de deelnemende koren daar gezamenlijk af, waarna ze om 13.00 uur de stad in trekken. Vanaf 15.00 uur zijn er op het buitenpodium bij de Mezz optredens van Marianne Weber, Samantha Steenwijk, John de Bever, Peter Beense en Sieneke.
Lees verder