Grote evenementen

 

Bezoekers overal vandaan

Breda heeft een aantal evenementen waarvoor de bezoekers van heinde en verre naar Breda afreizen. We hebben de grootste evenementen op een rijtje gezet. Zie voor het volledige evenementenaanbod de agenda.

 

Mastboscross

zaterdag 27 januari 2018 t/m zondag 28 januari 2018
De Mastboscross Breda staat bekend als de gezelligste bikkelcross van Nederland, met misschien wel één van de meest uitdagende parcoursen. Als hardloper echt een must in je jaarlijkse hardloopkalender. De cross is er voor iedereen; van de jongste toekomstige hardlopers tot (inter)nationale wedstrijdlopers. Op zaterdag is er Nordic Walking, cani-cross, bedrijvenloop en een korte en lange trail. Start en finish zijn in het bos, in de buurt bij AV Sprint. Aanvang: 9.45 uur.
Lees verder

Carnaval Breda

zaterdag 10 februari 2018 t/m dinsdag 13 februari 2018
Tijdens carnaval wordt gedurende vier dagen in kroegen, feestzalen en op straat feest gevierd. Er zijn volop carnavalsconcerten, carnavalsbals en optochten. Het motto van 2018 is 'Ge motter mar op komme.'
Lees verder

ART BREDA

donderdag 19 april 2018 t/m zondag 22 april 2018
ART BREDA is de inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Alle deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. ART BREDA wordt gehouden in evenementenhal Breepark.
Lees verder