Grote evenementen

 

Bezoekers overal vandaan

Breda heeft een aantal evenementen waarvoor de bezoekers van heinde en verre naar Breda afreizen. We hebben de grootste evenementen op een rijtje gezet. Zie voor het volledige evenementenaanbod de agenda.

 

ART BREDA

donderdag 19 april 2018 t/m zondag 22 april 2018
ART BREDA is de inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Alle deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. ART BREDA wordt gehouden in evenementenhal Breepark. Geopend: dagelijks 11.00-18.00 uur, vrijdag 11.00-21.00 uur.
Lees verder

Breda Jazz Festival

donderdag 10 mei 2018 t/m zondag 13 mei 2018
Vier dagen vanaf Hemelvaart verandert Breda in één groot podium dat in het teken staat van de jazz en allerlei aanverwante stijlen. Tweehonderd concerten op bijna twintig podia! Koop je kaart voor een van de binnenconcerten bij de VVV Breda!
Lees verder

Spanjaardsgat Festival

woensdag 16 mei 2018 t/m zondag 27 mei 2018
Grootschalig voorjaarsmuziekfestival van 16 t/m 27 mei. Ensenbles en orkesten treden op op een groot buitenpodium. Het Spanjaardsgat Festival verbindt muzikale stijlen, interacties en vernieuwingen en biedt een gavarieerd en ambitieus programma. Geen ander festival in Nederland kent een elf daags programma op een zo groot buitenpodium. Meer informatie: www.hetspanjaardsgat.nl
Lees verder