Grote evenementen

 

Bezoekers overal vandaan

Breda heeft een aantal evenementen waarvoor de bezoekers van heinde en verre naar Breda afreizen. We hebben de grootste evenementen op een rijtje gezet. Zie voor het volledige evenementenaanbod de agenda.

 

Spanjaardsgat Festival

woensdag 16 mei 2018 t/m zondag 27 mei 2018
Grootschalig voorjaarsmuziekfestival van 16 t/m 27 mei. Ensenbles en orkesten treden op op een groot buitenpodium. Het Spanjaardsgat Festival verbindt muzikale stijlen, interacties en vernieuwingen en biedt een gavarieerd en ambitieus programma. Geen ander festival in Nederland kent een elf daags programma op een zo groot buitenpodium. Meer informatie: www.hetspanjaardsgat.nl
Lees verder

Dancetour Breda

zondag 20 mei 2018
Dancetour is een gratis landelijke dance evenement in diverse steden in Nederland. Op zondag 20 mei is Dancetour in Breda.
Lees verder

Decathlon Haagse Beemdenloop

zondag 27 mei 2018
Gezellig hardloopevenement voor geoefende en recreatieve atleten, wheelers, gezinnen en bedrijventeams. De Decathlon Haagse Beemdenloop kent verschillende afstanden over de weg: 5 km, 10 en 15 km en de Kidsrun. Verder is er een Obstacle Trail Run van 8,5 km over natuurlijk terrein. Aanvang: 11.00 uur.
Lees verder