Grote evenementen

 

Bezoekers overal vandaan

Breda heeft een aantal evenementen waarvoor de bezoekers van heinde en verre naar Breda afreizen. We hebben de grootste evenementen op een rijtje gezet. Zie voor het volledige evenementenaanbod de agenda.

 

BredaPhoto

woensdag 5 september 2018 t/m zondag 21 oktober 2018
BredaPhoto International Photo Festival is een fotografiebiënnale in Breda. Van 5 september t/m 21 oktober 2018 zal de achtste editie van het festival plaatsvinden. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. Het thema voor 2018 is ‘TO INFINITY AND BEYOND’. Wat is de impact van de almaar voortrazende wetenschap. Louter vooruitgang of openen we een doos van Pandora vol met nare verrassingen?
Lees verder

Bourgondisch Breda

vrijdag 21 september 2018 t/m zondag 30 september 2018
221sept t/m 30 sept, diverse locaties in Breda. Culinair nazomeren met dit nieuwe Bredase evenement. Bourgondisch Breda organiseert deze nazomer de bourgondische week. Dit evenement voor fijnproevers en levensgenieters bestaat uit een restaurantweek, culinaire routes, workshops, proeverijen en culinaire evenementen.
Lees verder

Redhead Days

zaterdag 22 september 2018 t/m zondag 23 september 2018
Duizenden roodharigen uit meer dan tachtig landen overspoelen Breda. Voor meer informatie: www.roodharigen.nl / www.redheaddays.nl
Lees verder