Actief en ontspanning in en om Breda

Wilt u fietsend of steppend Breda ontdekken met een groep? Of liever streetgolfen in Breda?
Er zijn volop actieve arrangementen mogelijk in Breda en omgeving.

 

 

Fietsarrangementen Breda

Vanaf 8 personen kunt u een (puzzel)fietstocht maken door Breda! Een picknick- of borreltocht door Breda behoort ook tot de mogelijkheden.
Lees verder

Actief in de buitenlucht

Trek er met uw gezelschap heerlijk op uit en geniet van de leuke sportieve activiteiten in Breda en omgeving! Van fietsen in de bossen van Chaam tot kanovaren in de Bredase singels. Ideaal voor een familiedag of teamuitje.
Lees verder

Actief all-in arrangement (incl. onbeperkt bbq of pannenkoeken eten) *NIEUW IN 2017*

Een actief arrangement incl. drankje met appelgebak & slagroom, twee activiteiten naar keuze, onbeperkt barbecueën of pannenkoeken eten én inclusief onbeperkt drank! Min. 10 personen, max. in overleg.
Lees verder

Step culinair *NIEUW IN 2017*

Een 4 uur durend actief programma waarbij u de mooie plekjes van Breda ontdekt per step en verschillende gerechten in verschillende gelegenheden nuttigt. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

Longboarden in Breda (voor groepen)

Longboarden in Breda. De meest uitdagende sport als groepsactiviteit. Leer Breda ontdekken op een actieve en unieke manier! Zeer geschikt voor kinderfeestjes en teambuildingsactiviteiten.
Lees verder

All-in arrangement in Chaam *NIEUW IN 2017*

Dit 3 uur durende programma is inclusief koffie met gebak en 2 activiteiten naar keuze (midgetgolf, Truusje Trap, bosgolf, wandeling o.l.v. een gids, Corn Hole of handboogschieten). Tijdens de activiteiten krijgt u 2 consumpties! Min. 10 personen.
Lees verder

Expeditie Robinson *NIEUW IN 2017*

Expeditie Robinson is een 3 uur durend spel waarin duidelijk wordt hoe afhankelijk we zijn van de moderne hulpmiddelen. Een actief en sportief spel waarin teams tegen elkaar strijden tijdens verschillende rondes. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

All-in kinderfeestje in Chaam

Dit kinderfeestje is inclusief onbeperkt ranja, cake, een activiteit naar keuze, pannenkoek versieren, een ijsje en een zakje chips per kind. Min. 8 kinderen, max. in overleg
Lees verder

Outdoor lasergamen Breda / Teteringen

Uniek in Nederland; outdoor lasergamen. Met speciaal ontworpen apparatuur speelt u een spel in de buitenlucht in Breda / Teteringen. Ook mogelijk als kinderfeestje! De arrangementen zijn NIET te boeken van 4 t/m 23 september 2017.
Lees verder

Steptocht en stepkroegentocht in Breda

Vrijgezellenfeest vieren in Breda? Dan is de stepkroegentocht zeker een optie! Liever een steproute zonder bezoek aan kroegen? Dat kan ook!
Lees verder

Arrangementen bij Strand Binnen

Bij Strand Binnen maken ze het u graag gemakkelijk. Afhankelijk van uw budget kiest u voor arrangement ZAND, ZEE of ZON. Min. 10 personen.
Lees verder

Trappen en proeven (Chaam)

Op een 4- of 6-persoonsfiets gaat u richting een wijngaard waar u een rondleiding en proeverij krijgt. Min. 10 personen, max. 40 personen. Duur: 3 uur.
Lees verder

Streetgolf Breda

Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs! Maar het kan ook in Breda!
Lees verder

In en om de Brabantse Biesbosch

Deze dag bezoekt u het schilderachtige rivierdorpje Drimmelen met één van de grootste gegraven jachthavens van West-Europa en het Nationaal Park de Biesbosch. Een leuke dag uit voor jong en oud en daarom zeer geschikt voor een familiedag.
Lees verder

Brabantse Volkssportenroute Breda

Een enorm sportieve dag! Met z'n allen op de tandem of fiets en onderweg Oud-Hollandse spelletjes doen! U fietst door het prachtige Markdal en start in het Ginneken.
Lees verder