Actief en ontspanning in en om Breda

Wilt u fietsend of steppend Breda ontdekken met een groep? Of liever streetgolfen in Breda?
Er zijn volop actieve arrangementen mogelijk in Breda en omgeving.

 

 

Solextour in Breda *NIEUW IN 2018*

Heerlijk ontspannen op een solex door Breda samen met vrienden, familie of collega’s! Min. 10 personen.
Lees verder

Fietsarrangementen Breda

Vanaf 8 personen kunt u een (puzzel)fietstocht maken door Breda! Een picknick- of borreltocht door Breda behoort ook tot de mogelijkheden.
Lees verder

Actief in de buitenlucht

Van fietsen in de bossen van Chaam tot kanovaren in de Bredase singels. Incl. lunch! Ideaal voor een familiedag of teamuitje. Min. 10 personen.
Lees verder

Step culinair

Een 4 uur durend actief programma waarbij u de mooie plekjes van Breda ontdekt per step en verschillende gerechten in verschillende gelegenheden nuttigt. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

Longboarden in Breda (voor groepen)

Longboarden in Breda. De meest uitdagende sport als groepsactiviteit. Leer Breda ontdekken op een actieve en unieke manier! Zeer geschikt voor kinderfeestjes en teambuildingsactiviteiten.
Lees verder

All-in arrangementen in Chaam

Dit 3 uur durende programma is inclusief koffie met gebak en 2 activiteiten (midgetgolf & Truusje Trap of bosgolf & handboogschieten). Tijdens de activiteiten krijgt u 2 consumpties! Min. 10 personen.
Lees verder

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een 3 uur durend spel waarin duidelijk wordt hoe afhankelijk we zijn van de moderne hulpmiddelen. Een actief en sportief spel waarin teams tegen elkaar strijden tijdens verschillende rondes. Min. 10, max. 60 personen.
Lees verder

Outdoor lasergamen Breda / Teteringen

Uniek in Nederland; outdoor lasergamen. Met speciaal ontworpen apparatuur speelt u een spel in de buitenlucht in Breda / Teteringen. Ook mogelijk als kinderfeestje!
Lees verder

Steptocht en stepkroegentocht in Breda

Vrijgezellenfeest vieren in Breda? Dan is de stepkroegentocht zeker een optie! Liever een steproute zonder bezoek aan kroegen? Dat kan ook! Min. 8 personen.
Lees verder

Trappen en proeven (Chaam)

Op een 4- of 6-persoonsfiets gaat u richting een wijngaard waar u een rondleiding en proeverij krijgt. Min. 10 personen, max. 40 personen. Duur: 3 uur.
Lees verder

Streetgolf Breda

Streetgolf is dé spectaculaire golfrage uit Parijs! Maar het kan ook in Breda! Min. 8 personen.
Lees verder

Boogschieten in Breda (voor groepen) *NIEUW IN 2018*

Wilt u boogschieten op de luchtplaats van een voormalige gevangenis? Dat kan in Breda vanaf 6 personen!
Lees verder

Freerunnen in Breda *NIEUW IN 2018*

Hoe creatief kom jij van punt A naar B in Breda? Durf jij van hoge muren af te springen en durf jij je angsten te overwinnen bij je eerste salto? Min. 6, max 25 personen.
Lees verder

In en om de Brabantse Biesbosch

Dit afwisselende groepsarrangement is zeer geschikt voor een familiedag en is inclusief koffie en gebak, midgetgolfen, lunch, rondvaart én onbeperkt steengrillen in Drimmelen. Min. 10 personen.
Lees verder

Escaperoom The Hunting Game Breda

Bent u klaar voor een zeer spannende escaperoom in Breda? Bezoek dan nu de ‘Haunted House’ en ga op zoek naar de uitgang! Werk samen met teamgenoten, wees creatief en gebruik uw logica om te ontsnappen uit de jagershut! Min. 4 personen.
Lees verder