Cultureel Breda

 

Van rondleidingen tot culturele arrangementen 

 

 

Blind Walls Gallery tour

Blind Walls Gallery Breda heeft de Brabantse Erfgoedprijs 2017 gewonnen! Ontdek Breda met uw groep aan de hand van muurschilderingen door hedendaagse kunstenaars verspreid in de stad onder leiding van een gids.
Lees verder

Hip Ambacht, de negen straatjes van Breda

Creatief vakmanschap heeft de toekomst. Bezoek samen met een enthousiaste gids de negen straatjes van Breda. Kijk, voel, ruik, proef en verwonder! Min. 10 personen (max. in overleg)
Lees verder

Ontmoetingsreis door Breda

Stap over een drempel en verwonder u over de wereld van een ander! Ontmoet bijzondere mensen in Breda die u gewoonlijk niet 'zomaar' tegenkomt. Mensen met een andere achtergrond, leefstijl of denkwijze. Min. 5, max. 200 personen.
Lees verder

Begijnenarrangement Breda

Een 2 uur durend informatief arrangement dat in het teken staat van de Bredase Begijnen. Incl. uitleg Begijnhof & kruidentuin, bezoek Begijnenmuseum, miniaturencollectie & Begijnenzaal en een likeurtje. Min. 10 personen.
Lees verder

Rondleiding Chassé Theater

Bezoek het Chassé Theater onder leiding van een gids en neem een kijkje in o.a. de foyer, het artiestencafé, de kleedkamers, chassé cinemas, op het podium en in de diverse zalen.
Lees verder

Heftige Vrouwen van toen en nu in Breda

Een informatief, verrassend en eigentijds arrangement met voor ieder wat wils. Duur: 3 uur. Min. 10 personen (max. in overleg).
Lees verder

Vrouwen rond van Gogh

Geloof, hoop en ware liefde van een kunstschilder. In deze verrassende stadswandeling van ± 2 uur maakt u spelenderwijs kennis met Vincents familie en stapt u in het schilderij van 'de Aardappeleters'. Min. 10 personen.
Lees verder