Lekker eten in Breda

Walking dinner Breda

Walking dinner Breda: Een combinatie van heerlijk eten in verschillende restaurants en door de VVV-gids ook veel over Breda te weten komen! Min. 10 personen (max. in overleg).
Lees verder

Koffie met gebak in Breda (voor groepen)

Bij verschillende gelegenheden in het centrum van Breda kunnen wij voor u koffie/thee met gebak voor u boeken. U betaalt dezelfde prijs! Min. 6 personen (max. in overleg).
Lees verder

Lunchen in Breda (voor groepen)

Bent u van plan een groepsarrangement te boeken in Breda en zoekt u een locatie waar u kunt lunchen? Bekijk hier de mogelijkheden. VVV Breda werkt samen met verschillende gelegenheden. U betaalt dezelfde prijs!
Lees verder

Diner in Breda (voor groepen)

Bent u op zoek naar een restaurant in het centrum van Breda om 's avonds te eten? Wij kunnen bij diverse gelegenheden een diner boeken vanaf 10 personen. U betaalt dezelfde prijs!
Lees verder

Step culinair

Een 4 uur durend actief programma waarbij u de mooie plekjes van Breda ontdekt per step en verschillende gerechten in verschillende gelegenheden nuttigt. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

De Avenue (voor groepen)

Een avondvullend programma in de Avenue in Breda inclusief een 4-gangendiner en entertainment. Min. 4, max. 300 personen.
Lees verder