Op en rond het water in Breda

Beleef Breda per motorboot

Kom heerlijk genieten van de rust en natuur vanuit een 10-persoons motorboot en bekijk de prachtige historische panden in Breda (mogelijk van 1 maart t/m 31 oktober).
Lees verder

Kanovaren in Breda

Ontdek Breda vanaf het water en verken de binnenstad per kano! U kunt kanovaren met maximaal 75 personen en u kunt kiezen uit drie type kano's. Mogelijk van 1 maart t/m 31 oktober.
Lees verder

Rondvaart over de singels van Breda

Ga mee op ontdekkingsreis en ontdek Breda vanaf het water. Een belevenis voor jong en oud! Een rondvaart is mogelijk vanaf 31 maart 2017 tot en met de herfstvakantie (29 oktober).
Lees verder

Sup & City Breda (voor groepen) *NIEUW IN 2017*

Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een dynamische activiteit waarbij men op een supboard staat en zich voortbeweegt met een paddle. Het is heel toegankelijk en ook geschikt voor kinderfeestjes! Min. 6, max 12 personen. Mogelijk van april t/m sep
Lees verder

Roeiclinic Roeivereniging Breda

Bedrijfs- en andere groepsuitjes organiseren waarin je samen iets doet, zijn vaak succesvol. Sportief bezig zijn, elk op eigen niveau, is de garantie voor een geslaagde activiteit. Weleens gedacht aan een roeiclinic? U kunt kiezen voor een roeiclinic op
Lees verder

Sup & Beach *NIEUW IN 2017*

Suppen staat voor Stand Up Paddling en is een dynamische activiteit waarbij men op een supboard staat en zich voortbeweegt met een paddle. U peddelt vanaf Belcrum Beach naar het centrum van Breda. Min. 6, max 12 personen. Mogelijk van april t/m sept.
Lees verder