Roeiclinic Roeivereniging Breda

Bedrijfs- en andere groepsuitjes organiseren waarin je samen iets doet, zijn vaak succesvol. Sportief bezig zijn, elk op eigen niveau, is de garantie voor een geslaagde activiteit.

Weleens gedacht aan een roeiclinic?

Deelnemers die al eens hebben deelgenomen aan onze roeiclinics zijn allemaal enthousiast. Roeien is trouwens één van de gezondste sporten.

Je gebruikt al je spieren op een evenwichtige manieren en verbruikt zo, in vergelijking met veel andere sporten, de meeste calorieën. Van sportblessures is nauwelijks sprake.
Maak daarom gebruik van een aantrekkelijk roei-arrangement van Roeivereniging Breda.

Programma:

We ontvangen u en uw deelnemers met koffie/thee en gebak.

Om op stoom te komen krijgt u een presentatie over de roeisport en de mogelijkheden van roeien als recreatie- en wedstrijdsport. Natuurlijk laten we het hoe van de roeibeweging zien en kunt u ‘droog’ oefenen.

Dan komt het leukste gedeelte, namelijk de praktijk!

Onder leiding van ervaren roeiers gaat u met uw deelnemers het water op in zogeheten gestuurde C4-en. Dat zijn stabiele boten met stuurman of-vrouw. En wie weet kan een echte durfal in een heuse skiff stappen! Natuurlijk is er tijdens de after-rowingexperience volop gelegenheid tot nabeschouwing onder het genot van een al dan niet-alcoholisch drankje.

U kunt kiezen voor een roeiclinic op vrijdag- of zaterdagmiddag in de maanden mei tot en met september.

De clinic begint om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur.

Prijzen 2017

• € 30,00 p.p.
  • Minimum groepstarief: € 450,00
  • Administratiekosten eenmalig € 7,50 per boeking

Inclusief

• Ontvangst met koffie/thee met gebak
  • Voorlichting over de roeisport
  • Instructie zowel ‘droog’ als op het water in C-Vierboten met ervaren roei-instructeurs
  • Na-zit met borrelen

Boekingsformulier

Wilt u een roeiclinic boeken? Vul dan het boekingsformulier in.

Informatie en boekingen:

Afdeling Reserveringen (maandag t/m vrijdag)

Tel. 0900-5222 444 (€ 0,25 per minuut)
reserveringen@vvvbreda.nl

Op al onze arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.