Proeven in en om Breda

Beyerd Bier Arrangement Breda

In het centrum van Breda is Café Restaurant Brouwerij de Beyerd gevestigd waar wij voor u het Beyerd Bier Arrangement kunnen boeken.
Lees verder

Brouwerijbezoek (incl. proeverij) in middeleeuwse kelder

In een middeleeuwse kelder op de Grote Markt, vindt u brouwerij St. Joris, genoemd naar het Boogschuttersgilde St. Joris, dat hier in de vijftiende eeuw gevestigd was. De kelder stamt uit 1483 en is prachtig gerestaureerd.
Lees verder

High Wine Breda

Op de Grote Markt worden in diverse etappes koude en warme vis,- vlees,- en gevogeltegerechtjes geserveerd (10 stuks seizoensgebonden gerechten). Met zes glazen bijpassende wijn, waarover aan tafel uitleg wordt gegeven.
Lees verder

High beer Breda

Zin om lekker bij te kletsen met vrienden onder het genot van diverse heerlijke bieren en lekkere borrelhapjes? Dat kan tijdens de high beer of high beer+ in het centrum van Breda.
Lees verder

Wijnproeverij: Spelenderwijn

Het beste van wijn is, weten dat je nooit alles zult weten. In deze twee uur durende workshop krijgt u genoeg handvatten, zodat u aan het einde kunt zeggen: ‘Ik weet genoeg om te weten wat ik lekker vind!’
Lees verder

Bezoek aan Wijngaard Dassemus

Ontdek, Ruik en Proef een stukje Bourgondisch Breda in Chaam! Bezoek Wijngaard Dassemus en beleef de Magie van de Baronie van Breda.
Lees verder

Proeverij champagne: Sprankel

Welkom in de sprankelende wereld van champagne! Een wereld die u niet los kunt zien van een feestje! In de bruisende workshop van ongeveer 1,5 uur wordt u meegenomen op een onvergetelijke reis in deze feestelijke wereld.
Lees verder