Spellen in Breda

 

 

Wilt u met uw groep een spel spelen met onze mooie stad Breda als decor?

U heeft de keuze uit diverse spellen.

Nieuwe spellen in 2017:

Flikken Breda *NIEUW IN 2017*

Flikken Breda is een 3 uur durend dinerspel waarbij het de taak van de groep is om de vermiste 'Patrick' op te sporen. Minimaal 8, maximaal 50 personen.
Lees verder

Ranking your stars Breda *NIEUW IN 2017*

Het leukste spel om je vrienden, familie of collega's beter te leren kennen. Hoe schat u vrienden, collega's of familieleden in? En nog belangrijker: hoe denken zij over jou? Minimaal 8, maximaal 60 personen.
Lees verder

Jongens tegen de Meisjes Breda *NIEUW IN 2017*

Bekend van televisie; de show over de eeuwige strijd tussen mannen en vrouwen. Boek dit 2 uur durend spel in Breda! Min 8, max. 60 personen.
Lees verder

Expeditie Robinson *NIEUW IN 2017*

Expeditie Robinson is een 3 uur durend spel waarin duidelijk wordt hoe afhankelijk we zijn van de moderne hulpmiddelen. Een actief en sportief spel waarin teams tegen elkaar strijden tijdens verschillende rondes. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

Minute to win it Breda *NIEUW IN 2017*

Wie heeft stalen zenuwen en kan de gekste opdrachten binnen één minuut uitvoeren? Boek het 2 uur durende spel 'Minute to win it' in Breda! Min 8, max. 60 personen.
Lees verder

Zot van Vlaanderen *NIEUW IN 2017*

Tijdens dit 2 uur durende spel in het centrum van Breda wordt de Vlaamse en Belgische kennis op een ludieke manier getest, waarbij plezier en vertier in het middelpunt staan. Min. 8, max. 60 personen.
Lees verder

WhatsApp Experience Breda

De WhatsApp Experience is één van de leukste groepsuitjes in Breda! Met uw eigen smartphone beleeft u een uniek, maar goedkoop uitje!
Lees verder

CliniClowns Citygame

Om de CliniClowns te ondersteunen, gaat u op pad om zo veel mogelijk geld op te halen. Dit doet u door vragen te beantwoorden, hilarische foto opdrachten te maken en 'Toet' te verkopen. Natuurlijk met een rode neus op!
Lees verder

90’s Nostalgia spel

Back to the 90s! Dat gaat u als u met uw collega’s, familie of vrienden het zinderende 90s Nostalgia Spel boekt. Ook te boeken inclusief een 3-gangendiner. Min. 15 personen, max. in overleg
Lees verder

Crazy 88 Breda

Een knettergek spel met niet 88, maar 20 doldwaze opdrachten in het centrum van Breda. Met de hele groep of in teams wordt u na een korte uitleg de stad ingestuurd met 20 crazy opdrachten en een camera.
Lees verder

Escape City Game Breda

Ontdek de binnenstad op unieke wijze in de nieuw ontworpen Escape City Game in Breda. Min. 8, max. 150 personen.
Lees verder

WhatsApp moordtocht

Met al die CSI programma’s op TV is het leuk om nu zelf een moord op te kunnen lossen. U speelt in groepjes van maximaal 6 personen.
Lees verder

De verknipte film Breda

U krijgt de opdracht om de verknipte film in ere te herstellen. In groepen krijgt u een aantal zinnen van het script, een videocamera en een kaart van Breda. Wie is de regisseur, acteur/actrice en cameraman/vrouw van elke scene?
Lees verder

De Bredase Moordzaak

Speel nu het meest spannende spel van Nederland in Breda! Ga met uw team op onderzoek uit en ontdek door wie, waar en hoe de klokkenluider vermoord is.
Lees verder

Typisch 2000 Spel *NIEUW IN 2017*

Het Typisch 2000 Spel neemt u mee terug naar het begin van het nieuwe millennium. Weet u het nog? Internet en mobiele telefoons vergaarden een vaste plaats in ons dagelijks bestaan en Shakira veroverde al heupwiegend de wereld.
Lees verder