Wandelingen en rondritten in Breda

Stadswandelingen, rondleidingen, rondritten en GPS-tochten door Breda

 

Historische Kilometer - dé stadswandeling in Breda (voor groepen)

Onze populaire stadswandeling door Breda o.l.v. een VVV- gids. Met bezoek aan de Grote of O.L.V. Kerk, het Begijnhof én terrein van het Kasteel van Breda! Deze dient minimaal een week vooraf geboekt te worden i.v.m. bezoek aan militair terrein.
Lees verder

Kasteelwandeling Breda (voor groepen)

Unieke rondleiding over een bijzonder terrein in het centrum van Breda. VVV Breda is de enige organisatie die hier mag rondleiden. Deze dient minimaal een week vooraf geboekt te worden i.v.m. bezoek aan militair terrein.
Lees verder

Nassauwandeling Breda (voor groepen)

'Breda, Nassaustad'; Tijdens deze rondleiding o.l.v. een VVV-gids wordt dit uitgebreid toegelicht. De Nassauwandeling dient minimaal een week vooraf geboekt te worden i.v.m. bezoek aan militair terrein (Kasteel van Breda).
Lees verder

Ontdek de schat van Breda (speurtocht voor kinderen)

Een leuke, leerzame speurtocht door Breda voor kinderen (o.l.v. een VVV-gids). De speurtocht dient minimaal een week vooraf geboekt te worden i.v.m. bezoek aan militair terrein (Kasteel van Breda).
Lees verder

Blind Walls Gallery tour

Blind Walls Gallery Breda heeft de Brabantse Erfgoedprijs 2017 gewonnen! Ontdek Breda met uw groep aan de hand van muurschilderingen door hedendaagse kunstenaars verspreid in de stad onder leiding van een gids.
Lees verder

Rondleiding NAC Stadion *NIEUW IN 2018*

Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen bij NAC Breda? Dan is dit je kans! Min. 5 personen.
Lees verder

Kinderfeestje bij NAC Breda *NIEUW IN 2018*

Bij de NAC Party krijg je een uniek kijkje in het leven van zowel een NAC-speler als een NAC-sponsor. Incl. NAC-taart, NAC rondleiding, NAC-quiz, presentje, ranja en chips. Min. 5 kinderen.
Lees verder

Rondleiding Chassé Theater

Bezoek het Chassé Theater onder leiding van een gids en neem een kijkje in o.a. de foyer, het artiestencafé, de kleedkamers, chassé cinemas, op het podium en in de diverse zalen.
Lees verder

Hip Ambacht, de negen straatjes van Breda

Creatief vakmanschap heeft de toekomst. Bezoek samen met een enthousiaste gids de negen straatjes van Breda. Kijk, voel, ruik, proef en verwonder! Min. 10 personen (max. in overleg)
Lees verder

Breda in beeld (activiteit met GPS)

Leuke en interactieve tochten door het centrum van Breda met hulp van GPS. Duur: ± 2,5 uur. Min. 8, max. 200 personen.
Lees verder

Heftige Vrouwen van toen en nu in Breda

Een informatief, verrassend en eigentijds arrangement met voor ieder wat wils. Duur: 3 uur. Min. 10 personen (max. in overleg).
Lees verder

De Hilarische Kilometer

Dun Bart, bekend van straattheater en ludieke acts en presentaties, leidt u op zijn eigen, unieke en verrassende manier rond door Breda. Min. 10, max. 40 personen.
Lees verder

Ontmoetingsreis door Breda

Stap over een drempel en verwonder u over de wereld van een ander! Ontmoet bijzondere mensen in Breda die u gewoonlijk niet 'zomaar' tegenkomt. Mensen met een andere achtergrond, leefstijl of denkwijze. Min. 5, max. 200 personen.
Lees verder

Breda per paardentram

Ontdek het centrum van Breda per paardentram! Eventueel met VVV-gids die onderweg uitleg geeft. Min. groepstarief: € 270,00 per paardentram.
Lees verder

Begijnenarrangement Breda

Een 2 uur durend informatief arrangement dat in het teken staat van de Bredase Begijnen. Incl. uitleg Begijnhof & kruidentuin, bezoek Begijnenmuseum, miniaturencollectie & Begijnenzaal en een likeurtje. Min. 10 personen.
Lees verder