Rondleiding NAC Stadion *NIEUW IN 2018*

Wat gebeurt er met je als je vlak voor de wedstrijd in de spelerstunnel staat, terwijl op de tribunes 19.000 supporters lawaai maken?

Kun je je de spanning voorstellen, die de spelers doormaken in de kleedkamers, voorafgaand aan een Avondje NAC of het plezier dat ze daar beleven na weer eens een fantastische overwinning?

NAC biedt jou de kans, om al deze ruimten eens van meer nabij te bekijken.

Misschien heb jij al eens gehoord van het feit, dat het veld van NAC voor 2% uit kunstgras bestaat of dat de supporters zelf de B-side van de kleuren geel en zwart hebben voorzien.

Daarnaast krijg je een uniek kijkje in de vernieuwde spelerstunnel.

Wist je trouwens dat vrijwel iedere muur in het stadion is voorzien van graffiti? Waaronder drie portretten van overleden NAC-spelers?

Ervaren gidsen vertellen je graag veel meer over dergelijke feitjes en openen de deuren van het Rat Verlegh Stadion voor iedereen, die eens nader kennis wil maken met dit fraaie Engels aandoende voetbalstadion.

De rondleiding door het NAC stadion is inclusief:

• Bezoek aan het sponsorgedeelte
  • Bezoek skyboxen en lounges
  • Bezoek spelersgedeelte
  • Bezoek kleedkamers
  • Bezoek aan de catacombe

Duur: 1 uur

Groepsgrootte:

Min. groepsgrootte: 5 personen.
Max. 20 personen per begeleider/gids

Prijs 2018

• € 6,00 p.p.

€ 4,50 kinderen t/m 15 jaar

• Administratiekosten eenmalig € 7,50 per boeking

Bijzonderheden

• Een rondleiding in het NAC stadion is mogelijk van maandag t/m vrijdag
  • Als NAC in het weekend thuis speelt, is een rondleiding op de vrijdag ervoor niet mogelijk

Boekingsformulier

Wilt u een rondleiding in het NAC stadion boeken? Vul dan het boekingsformulier in.

Informatie en boekingen:

Afdeling Reserveringen (maandag t/m vrijdag)

Tel. 0900-5222 444 (€ 0,25 per minuut)
reserveringen@vvvbreda.nl

Op al onze arrangementen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.