Workshops in Breda

Workshops haken, breien en geboorteslinger maken

Workshops waarin uw naai-, brei en haaktechniek geleerd en/of verbeterd wordt. Een aanrader voor een vriendinnenuitje of vrijgezellenfeestje! Min. 3, max. 6 personen.
Lees verder

Workshops o.l.v. levenscoach

Lenie van der Torre is 'levenscoach’ en ‘NLP-er’. Naast haar praktijk vindt ze het mooi om mensen kracht te kunnen geven door middel van workshops.
Lees verder

Workshop bonbons maken (ook als kinderfeestje)

Tijdens een workshop bonbons maken in het centrum van Breda krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, hoe u er mee kunt werken en u gaat uiteraard zelf bonbons maken. Ook te boeken als kinderfeestje. Min. 4 personen, max. 40 personen.
Lees verder

Cocktailworkshop in het centrum van Breda

Leer op een leuke manier cocktails maken en shaken in het centrum van Breda! Te boeken in combinatie met lunch of diner. Min. 6 personen, max. in overleg.
Lees verder

Schilderworkshop in Breda

Deze schilderworkshop, in een bijzonder inspirerend atelier in Breda, is geschikt voor zowel bedrijven als particulieren. Of u nu gebruik maakt van rollers, sponzen of kranten, uw groep maakt een abstract werk (individueel of in teams).
Lees verder

Workshop djembé of Braziliaanse Percussie in Breda

Ook als u niets heeft met djembé of percussie zegt u na een workshop zonder twijfel dat het leuk was! U wordt vanzelf meegesleurd in het enthousiasme van de docent. Min. 5, max. 250 personen.
Lees verder