Bed & Breakfasts Breda

 

Wie de kleinschaligheid van een Bed & Breakfast verkiest boven een hotel, kan in de gemeente Breda kiezen uit een aantal adressen.

 

Overzicht Bed & Breakfasts in Breda

Download een overzicht met Bed & Breakfasts in Breda incl. adressen & prijzen.

 

Bed & Breakfast 't Atelier

Gelegen aan de rand van het Ulvenhoutse bos met vrij uitzicht en een aparte ingang voor maximaal 2 personen. De studio bevat een zit/slaapkamer met badkamer en toilet en een eigen terras.
Lees verder

B&B De Bievangh

De Bievangh is gevestigd in een gerenoveerde woonboerderij en beschikt over twee ruime kamers voorzien van douche en wastafel.
Lees verder

Bed & Breakfast het Huisje

Compleet ingericht huisje, gelegen in een tuin met eigen ingang aan de rand van het centrum van Breda.
Lees verder

Bed & Breakfast In den Parelhoender

Bed & Breakfast In den Parelhoender ligt in het authentieke gedeelte van de wijk Princenhage, op 7 minuten fietsen van het centrum van Breda en op steenworp afstand van het natuurgebied de Rith.
Lees verder

Bed & Breakfast In de theetuin

In de theetuin is gevestigd in een oud herenhuis in Bavel. U kunt gebruik maken van het zwembad. Gratis parkeren, veel fiets- en wandelmogelijkheden.
Lees verder

Bed & Breakfast Kleyn & Ko

Kleyn & Ko in Breda is gelegen in de karakteristieke en bruisende wijk ’t Ginneken, op steenworp afstand van de fameuze Ginnekenmarkt en het prachtige natuurgebied het Markdal. Sfeervol ingericht huis voor twee personen met eigen entree en privé terras.
Lees verder

Bed & Breakfast Lieu de Ruse

Lieu de Ruse is gevestigd in een herenhuis aan de Haagweg, gelegen aan de westrand van het centrum van Breda.
Lees verder

Bed & Breakfast Loods 167

Centraal gelegen aan wandelpark Zaartpark en op wandelafstand van het centrum van Breda, ligt B&B Loods 167, een luxe appartement met 5 slaapplaatsen. Een heerlijke plek waar het biologische ontbijt met huisgemaakt lekkers wordt geserveerd met een lach.
Lees verder

Bed & Breakfast Markdal

Gelegen in het mooie en rustige natuurgebied het Markdal. Compleet huis (70 m2) met eigen ingang voor maximaal 8 personen.
Lees verder

Bed & Breakfast Nr. 17

Een B&B midden in de mooie wijk Ginneken aan de zuidkant van Breda.
Lees verder

Bed & Breakfast Schoonderbeekhoeve

De Schoonderbeekhoeve is gevestigd in een negentiende eeuwse monumentale boerderij in Prinsenbeek, ten westen van Breda.
Lees verder

Stadslogement Breda

Dit pand uit begin 1900, gelegen aan het Wilhelminapark, ademt rust en geschiedenis maar bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het historisch centrum van Breda.
Lees verder

Bed & Breakfast Time Out

Time Out ligt aan de rand van het Mastbos, ten zuiden van Breda.
Lees verder

Tuinhuis Breda

Tuinhuis Breda bevindt zich op loopafstand (10 min.) van zowel het centrum van Breda als de oude dorpskern van het Ginneken.
Lees verder

Vakantiehuisje Prinsenbeek

Knus, tweepersoons vakantiehuisje in een grote achtertuin in Prinsenbeek.
Lees verder