Hotels Breda

 

Breda kent hotels in alle klassen. Van eenvoudige twee sterren hotels tot luxe vijf sterren hotels met alle faciliteiten.

 

Hotelarrangementen Breda

VVV Breda biedt aantrekkelijke hotelarrangementen aan met acht hotels. 

 

Overzicht hotels in Breda

Download een overzicht met hotels in Breda incl. adressen & prijzen. 

 

Aan de Singelgracht

Aan de Singelgracht is gevestigd in een negentiende eeuws herenhuis aan een van de singels die het Bredase centrum omsluiten.
Lees verder

Apollo Hotel Breda City Centre ****

Een 4-sterren hotel, direct gelegen naast Centraal Station Breda en op loopafstand van het sprankelende hart van het historische stadscentrum van Breda.
Lees verder

Bastion Hotel ***

Bastion Hotel Groep staat voor een persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs.
Lees verder

Bliss Hotel ****

De formule van Bliss Hotel is uniek in Zuid-Nederland. Het eigentijdse hotel, gelegen aan de voet van de Grote Kerk, combineert comfort met klassiek en tijdloos met trendy.
Lees verder

Amrâth Hotel Brabant ****

Dit hotel, waar bourgondische gastvrijheid centraal staat, is uitstekend bereikbaar per auto en ligt op vijf minuten afstand van het centrum en het Mastbos. Ruime (gratis) parkeergelegenheid is aanwezig.
Lees verder

Campanile Hotel Breda ***

Maak kennis met de nieuwe moderne stijl van Campanile Hotel Breda! Het zijn juist de kleine 'extra’s' die de formule tot een succes maken.
Lees verder

Hotel de Fabriek **

Hotel de Fabriek is een klein hotel, net ten noorden van het Bredase centrum.
Lees verder

Golden Tulip Keyser Breda ****

Golden Tulip Keyser Breda ligt midden in het bruisende stadshart van Breda.
Lees verder

Stadshotel de Klok ***

Stadshotel de Klok is gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Breda, met een prachtig uitzicht op de Grote Markt en de Grote Kerk.
Lees verder

Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda ****

Het honderd jaar oude Hotel Mastbosch is samen met het aangrenzende Grand Café Heeren van Oranje een multifunctionele ontmoetingsplaats.
Lees verder

Hotel Merlinde ****

(Zorg)hotel Merlinde staat voor de combinatie van superieure gastvrijheid en uitmuntende zorg geïntegreerd tot een hoogwaardig serviceniveau.
Lees verder

Hotel Nassau Breda *****

Hotel Nassau Breda is een luxe lifestyle hotel en onderdeel van Autograph Collection Hotels van Marriott.
Lees verder

Nouveau van Ham

In het kloppende hart van het centrum van Breda vindt u boutique hotel Nouveau van Ham.
Lees verder

Novotel Breda ****

Dit kindvriendelijke hotel aan de zuidelijke rand van Breda heeft innovatieve en stijlvolle kamers met bad of full-size douche.
Lees verder

Hotel Première Classe **

Hotels van de keten Première Classe vindt u in Nederland, België, Frankrijk en Polen. Zij staan garant voor een lage prijs zonder concessies te doen aan het comfort.
Lees verder