Hotels Breda

 

Breda kent hotels in alle klassen. Van eenvoudige twee sterren hotels tot luxe vijf sterren hotels met alle faciliteiten.

 

Bekijk hier onze hotelarrangementen

 

Aan de Singelgracht

Aan de Singelgracht is gevestigd in een negentiende eeuws herenhuis aan een van de singels die het Bredase centrum omsluiten.
Lees verder

Apollo Hotel Breda City Centre ****

Een 4-sterren hotel, direct gelegen naast Centraal Station Breda en op loopafstand van het sprankelende hart van het historische stadscentrum van Breda.
Lees verder Reserveren

Bastion Hotel ***

Bastion Hotel Groep staat voor een persoonlijke sfeer, gastvrijheid, comfort en goede faciliteiten voor een gunstige prijs.
Lees verder

Bliss Hotel ****

De formule van Bliss Hotel is uniek in Zuid-Nederland. Het eigentijdse hotel, gelegen aan de voet van de Grote Kerk, combineert comfort met klassiek en tijdloos met trendy.
Lees verder Reserveren

Amrâth Hotel Brabant ****

Dit hotel, waar bourgondische gastvrijheid centraal staat, is uitstekend bereikbaar per auto en ligt op vijf minuten afstand van het centrum en het Mastbos. Ruime (gratis) parkeergelegenheid is aanwezig.
Lees verder Reserveren

Campanile Hotel Breda ***

Maak kennis met de nieuwe moderne stijl van Campanile Hotel Breda! Het zijn juist de kleine 'extra’s' die de formule tot een succes maken.
Lees verder Reserveren

Hotel de Fabriek **

Hotel de Fabriek is een klein hotel, net ten noorden van het Bredase centrum.
Lees verder

Amrâth Hotel Hazeldonk***

Gelegen in het zuidelijkste puntje van Breda biedt dit driesterren hotel u alle rust en comfort voor een heerlijk verblijf.
Lees verder

Golden Tulip Keyser Breda ****

Golden Tulip Keyser Breda ligt midden in het bruisende stadshart van Breda.
Lees verder Reserveren

Stadshotel de Klok ***

Stadshotel de Klok is gelegen aan de Grote Markt in het centrum van Breda, met een prachtig uitzicht op de Grote Markt en de Grote Kerk.
Lees verder Reserveren

Golden Tulip Mastbosch Hotel Breda ****

Het honderd jaar oude Hotel Mastbosch is samen met het aangrenzende Grand Café Heeren van Oranje een multifunctionele ontmoetingsplaats.
Lees verder Reserveren

Hotel Merlinde ****

(Zorg)hotel Merlinde staat voor de combinatie van superieure gastvrijheid en uitmuntende zorg geïntegreerd tot een hoogwaardig serviceniveau.
Lees verder Reserveren

Hotel Nassau Breda *****

Hotel Nassau Breda is onderdeel van Autograph Collection Hotels van Marriott. Dit luxe lifestyle hotel opent op 2 mei 2016.
Lees verder

Nouveau van Ham

Van Coothplein 23, Breda
Lees verder

Novotel Breda ****

Dit kindvriendelijke hotel aan de zuidelijke rand van Breda heeft innovatieve en stijlvolle kamers met bad of full-size douche.
Lees verder Reserveren