Hotel Merlinde ****

Hotel met zorgfaciliteiten

 

Hotel Merlinde is een uniek concept dat zowel plaats biedt voor gasten die zorg nodig hebben (bijvoorbeeld na een operatie) of voor gasten die gewoon willen genieten van een fijne overnachting in een prachtig 4 sterren hotel.

Deze combinatie van doelgroepen zit elkaar niet in de weg. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer waar een ieder welkom is.

 

Het hotel is zo ingedeeld dat één vleugel vooral ingezet word voor gasten die zorg nodig hebben. Het hoofdgebouw met de prachtige kenmerken van vroeger, waar de suites en standaardkamers zich bevinden, zijn voornamelijk bestemd voor de leisure gasten.

Niet getreurd voor de gasten die zorg nodig hebben; ook deze kamers zijn voor hen te boeken. Vraag naar de voorwaarden bij de hotelassistenten via de receptie.

Zakelijke-, weekend-, vakantie en overige gasten verblijven graag bij Merlinde vanwege de goede locatie ten opzichte van het stadscentrum.

Op slechts 5 minuten loopafstand bent u al in centrum, waar u kunt genieten van het bourgondische Breda en waar u uitgebreid kunt shoppen. Ook het uitgaansleven binnen Breda trekt veel gasten aan en is zeker
een aanrader!

 

Hotel Merlinde heeft gratis parkeergelegenheid voor gasten. U hoeft vooraf geen parkeerplaats te reserveren. 
 

Check hier de toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

Tel. 076-7513000
www.hotelmerlinde.nl

Adres

Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.