Hotel Merlinde ****

Hotel met zorgfaciliteiten

 

Hotel Merlinde, een uniek concept dat zowel plaats biedt voor gasten die zorg nodig hebben (bijvoorbeeld na een operatie) of voor gasten die gewoon willen genieten van een fijne overnachting in een prachtig 4 sterren hotel.

Deze combinatie van doelgroepen zit elkaar niet in de weg. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer waar een ieder welkom is.

Het hotel is zo ingedeeld dat één vleugel vooral ingezet word voor gasten die zorg nodig hebben. Het hoofdgebouw met de prachtige kenmerken van vroeger, waar de suites en standaardkamers zich bevinden, zetten wij voornamelijk in voor onze Leisure gasten.

Niet getreurd voor onze gasten die zorg nodig hebben; ook deze kamers zijn voor hen te boeken. Vraag naar de voorwaarden bij onze hotelassistenten via de receptie.

Onze zakelijke-, weekend-, vakantie en overige gasten verblijven graag bij ons vanwege de goede locatie ten op zichtte van het stadscentrum.

Op slechts 5 minuten loopafstand bent u al in centrum, waar u kunt genieten van het bourgondisch Breda en waar u uitgebreid kunt shoppen. Ook het uitgaansleven binnen Breda trekt veel gasten aan en is zeker
een aanrader!

Een grote plus: u kunt gratis parkeren bij Hotel Merlinde. Er is altijd plaats voor uw auto. U hoeft vooraf geen parkeerplaats te reserveren.

Wees welkom binnen ons unieke hotelconcept en laat u verrassen door de gastvrijheid die Hotel Merlinde u te bieden heeft.

Voor eventuele vragen kunt u altijd bij onze receptie informeren.

 

Hotel Merlinde is toegankelijk voor o.a. mindervaliden.

Tel. 076-7513000
www.hotelmerlinde.nl

Adres

Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.