Hotel Nassau Breda *****

CHOOSE DREAMS OVER SLEEP

Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met onze luxueuze services en faciliteiten, want wij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven.

 

Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Onze gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’.

 

Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat hiernumaals te bieden heeft. U kunt in het hotel zelfs alles opbiechten, maar alleen als u dat zelf wilt. Uw zonden zijn veilig bij ons.

 

Fotograaf Rob van Esch van 'Ruimtes In Beeld' legde Hotel Nassau Breda vast in de fotografische blog 'Vijf sterren in Breda' 

 

Tel. 076-888 49 21

www.hotelnassaubreda.nl

Adres

Nieuwstraat 23
4811 WV Breda

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.