Kinderactiviteiten Breda

 

Kinderen zijn uiteraard zeer welkom in Breda.
Breda ontdekken met een fotopuzzeltocht, lekker naar een poppentheater, speeltuin of sjouwen in het speelbos. Alles kan.

Voor een overzicht van allerlei leuke kinderfeestjes in Breda en omgeving verwijzen we graag naar de brochure Let's Party Kids!

Gratis af te halen bij de VVV Breda, te bestellen in onze online winkel óf gratis te downloaden!
En het leuke is, dat je voor deze uitstapjes niet eens jarig hoeft te zijn!

 

Kinderspeelpaleis Joepie!

Joepie! is het supergrote overdekte speelpaleis in Breda. Het is een speeltuin met een dak erop. Er zijn ballenbakken, klimrekken, speeltoestellen, doolhoven en nog veel meer.
Lees verder

Bezoekerscentrum / Kinderboerderij Wolfslaar

In het bezoekerscentrum vindt u alles op het gebied van natuurdocumentatie. Op de kinderboerderij lopen vooral Oudhollandse boerderijdieren; van schapen tot konijnen en van geiten tot kippen.
Lees verder

Parkhoeve Breda-Noord

Parkhoeve Breda-Noord maakt deel uit van het park Hoge Vucht. Behalve een kinderboerderij, vindt u er een 18-holes midgetgolfbaan, speeltoestellen, een vier seizoenentuin en een hoeve met terras.
Lees verder

Poppentheater Muzipo

WEGENS PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN IS MUZIPO VOOR ONBEPAALDE TIJD GESLOTEN. MUZIPO is een sfeervol theater, waar grote en kleine mensen al jaren gastvrij ontvangen worden. Bij MUZIPO staat het kind centraal!
Lees verder

Kabouterpad Breda

(4 t/m 7 jaar) Kabouter Daantje Den wijst je de weg langs een 1,5 km lange kabouterroute door het Mastbos. Start vanaf Restaurant de Boschwachter. De route is te downloaden op de website van VVV Breda.
Lees verder

Avontura

Ruim 16.000 m2 speelplezier op een unieke locatie: de (semi)overdekte Kunstijsbaan. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich op tien themapleinen vermaken.
Lees verder

Speelbos Boeverijen

In Speelbos Boeverijen kunnen kinderen zich heerlijk uitleven. Ze kunnen er in bomen klimmen, hutten bouwen, kliederen met water of zand en nog veel meer.
Lees verder

Ontdek de schat van Breda

Een leuke, leerzame speurtocht door Breda voor kinderen van 9 t/m 11 jaar (o.l.v. een VVV- gids).
Lees verder

Fotopuzzeltocht door Breda

De Fotopuzzeltocht van Voor Breda is voor jong en oud. De tocht start bij de VVV aan de Willemstraat en duurt ongeveer 2 uur.
Lees verder

Stedelijk Museum Breda voor kinderen

Stedelijk Museum Breda brengt de stadsgeschiedenis tot leven en maakt tentoonstellingen over geschiedenis en beeldcultuur.
Lees verder

Bowlingpoint

Bowlingpoint biedt nieuwe banen met spectaculaire verlichting en arrangementen op maat.
Lees verder

Speeltuin Valkenbergpark

Even uitblazen met de kids tijdens een dagje Breda. In Stadsparkt Valkenberg, gelegen in hartje centrum kunnen ze zich heerlijk uitleven met verschillende speeltoestellen en een grote zandbak.
Lees verder

Speeltuin Ploegstraat

Grote speeltuin in Breda zuid.
Lees verder

Monkey Town

Indoor speelparadijs.
Lees verder

Boykes Speelhoeve

Boykes Speelhoeve is een multifunctionele speelplaats aan de Kwakkelhutstraat.
Lees verder