Sportief vermaak Breda

 

Klimmen, bowlen of karten. Breda heeft talrijke mogelijkheden om actief bezig te zijn. Wist u dat er binnen de gemeente Breda maar liefst vier golfbanen zijn?

 

 

Bowling- en Partycentrum Breda

Bij Bowling- en Partycentrum Breda, gelegen in het centrum, zijn 16 volautomatische kunststof bowlingbanen aangelegd met computer score. U vindt er ook een gezellige bar met elke zaterdag avond live muziek (met zicht op de banen) en een restaurant.
Lees verder

Bowlingpoint

Bowlingpoint biedt nieuwe banen met spectaculaire verlichting en arrangementen op maat.
Lees verder

Boulderhal Bruut

Boulderhal Bruut is de eerste locatie om te ‘boulderen’ in West-Brabant. Boulderen komt van ‘boulder’, Engels voor ‘rotsblok’. Boulderen is dus letterlijk: klimmen op een rotsblok. Het gaat hierbij niet om de hoogte van de klim, maar om korte, moeilij
Lees verder

Breepark Beach

Van 29 juni t/m 19 augustus wordt het centrale plein van Breepark omgetoverd tot een echt strand!
Lees verder

Cross Jumps Breda

Cross Jumps trampoline Park Breda is de nieuwe sensatie op gebied van sport voor jong en oud.
Lees verder

Escape room Mission Impossible

Bij Mission Impossible Breda moet men inbreken in een verborgen kantoor en op zoek gaan naar een waardevol object. De escape room kan per keer bezocht worden door groepen van 3-8 personen.
Lees verder

Golfvereniging Albatross

Golfvereniging Albatross beschikt over een 9-holes course op het landgoed Bosdal in Prinsenbeek.
Lees verder

Golfpark de Haenen

Golfpark De Haenen is een volwaardige 18 holes PAR 70 golfbaan met diverse oefenfaciliteiten. De baan is zodanig uitgerust dat zowel de beginnende als de ervaren golfer er meer dan voldoende uitdaging en spelplezier vindt.
Lees verder

Hof van Overveld (jeu-de-boules, donkeygolf en maïsdoolhof)

Bij Hof van Overveld kunt u 'Prinsheerlijk genieten in het Brabantse land'. U kunt hier terecht voor een partij jeu-de-boules, donkeygolf (spel dat gebaseerd is op boerengolf) en u kunt een bezoek brengen aan het Maïsdoolhof.
Lees verder

Klimmen

Bij Arendse health club Breda kunt u terecht om te klimmen. Arendse beschikt over een binnenwand van 250 vierkante meter, een boulderwand van 50 vierkante meter, een 300 vierkante meter grote buitenwand en twee abseilroutes.
Lees verder

Longboarden in Breda

Ride Along biedt leuke en leerzame longboardsessies aan. Of het nu voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje of een dagje weg met vrienden is. Ride Along verzekert u dat je een actieve daginvulling hebt. Iets dat u niet zomaar iedere dag doet!
Lees verder

Lot66 (karten, klimmen, laserschieten, segway- en solexrijden en sumoworstelen)

Lot66 is hét leisurecentre van Breda en de verre omgeving! U kunt hier o.a. terecht om te karten, lasergamen, sumoworstelen, klimmen, solex- en segwayverhuur, boogschieten en allerlei workshops.
Lees verder

Manege Stal Hoeveneind

In de fraaie bosrijke omgeving van Teteringen bevindt zich een prachtige accomodatie voor de paardenliefhebber. Een manege met kantine en hoogwaardige pensionstallen met uitstekende faciliteiten.
Lees verder

Manege Hoeve Galderzicht

Manege Hoeve Galderzicht ligt in een bosrijke omgeving nabij recreatiegebied de Galderse Meren.
Lees verder

Manege Overbos

Manege Overbos is een hippische onderneming met twee rijbakken binnen en drie buitenbakken, een stapmolen, was- en poetsplaatsen, een solarium en een ruime foyer met terras en vergaderzaal.
Lees verder