Theaters Breda

 

Behalve het Chassé Theater, een van de grootste theaters van Nederland, zijn er ook theatertjes in Breda waar u kunt genieten van kleinschalige theatervoorstellingen.

Voor de allerkleinsten zijn er speciale poppentheaters.

 

De Avenue

Kom naar een Dinnershow in de Avenue. Top-entertainment met muziek, dans, humor en interactie met het publiek. De artiesten bieden avondvullend entertainment, de keukenbrigade een tongstrelend viergangendiner.
Lees verder

Chassé Theater

Het Chassé Theater biedt toneel, opera, dans, muziek, musical, cabaret en film in al hun verschijningsvormen. Met de verscheidenheid van zijn programma is het Chassé Theater uniek in Nederland.
Lees verder

De Grott

De Grott is een uniek pand gelegen aan de rand van het centrum in Breda. Het pand werd ooit gebruikt voor de opslag van kolen maar tegenwoordig doet het dienst als centrum geschikt voor diverse doeleinden.
Lees verder

Mezz concerts & dance

Mezz concerts & dance is het bruisende hart van alle activiteiten binnen de popcultuur. Van popconcerten en dance nights tot diverse cross-overs.
Lees verder

Nieuwe Veste

De Nieuwe Veste, Centrum voor de Kunsten, is een centrum voor diverse kunstvormen gelegen in de binnenstad van Breda. In de Nieuwe Veste staan vier kunstrichtingen centraal: muziek, beeldende kunst, theater en dans.
Lees verder

PodiumBloos

Podium Bloos is een podium voor muziek, dans, toneel, literatuur en meer. Een plek voor gedurfde en creatieve ontmoetingen. Hier kunt u gewoon lekker kijken en luisteren, maar ook dansen, musiceren, bruisen en meespelen. Capaciteit tot 500 personen.
Lees verder

Theater De Stilte

Theater De Stilte is het eigen theater van dansgezelschap De Stilte met voorstellingen en lessen voor kinderen en jongeren. Het theater biedt een capaciteit van 90 tot 100 toeschouwers.
Lees verder

Teater '77

Teater '77 is een amateurtheatergezelschap met een eigen theaterzaal aan de Markendaalseweg.
Lees verder

Theater de Ruimte

Theater de Ruimte is een klein theatertje met zaal. Er zijn verder diverse ruimtes te huur voor seminars, vergaderingen e.d. Capaciteit van 2 tot 100 personen.
Lees verder