Electron

Stichting Electron, MOTOR voor kunst en vormgeving in Breda & Regio.

Stichting Electron is de MOTOR (lees: Versterker en Inspirator) voor kunst en vormgeving in Breda en Regio en brengt verbindingen tot stand tussen kunst, makers, onderwijs, publiek, bedrijfsleven en samenleving.

Stichting Electron ziet kunst en kunstenaars als broodnodig onderdeel van het dagelijkse leven in de maatschappij. Electron verbindt kunst en vormgeving en alle facetten van het menselijk bestaan tot diep in het dagelijkse leven.

Electron organiseert festivals en tentoonstellingen, werkt samen, biedt een podium aan kunstenaars en werkt samen met andere (culturele) instellingen. Bij Electron zijn werkplaatsen voor kunstenaars en ateliers. Daarnaast worden de ruimtes van Electron verhuurd voor bijeenkomsten, lezingen, congressen, vergaderingen en meer.

www.electronbreda.com

Speelhuislaan 171

Op de kaart

Suggestie

Heeft u een suggestie voor deze en/of een andere pagina? Vul dan het suggestieformulier in.