Horeca rondom het Mastbos

    Het Mastbos, aangelegd onder toezicht van Hendrik III van Nassau, staat bekend als de 'achtertuin van Breda'. In dit bos zijn verschillende gezellige cafés en stijlvolle restaurants te vinden. Deze plekken combineren heerlijk eten en drinken met de rustieke charme van de natuurlijke omgeving. Ideaal voor een ontspannen lunch of borrel na een wandeling of fietstocht door dit betoverende bosgebied.

    Restaurant de Boschwachter in ‘t Matsbos 
    In het Mastbos is restaurant de Boschwachter te vinden. Gelegen in een fijne en rustige, bosrijke omgeving, kun je genieten van de uitgebreide kaart. Daarnaast heeft de Boschwachter een uitgebreide borrelkaart! Een ideale plek om lekker met je vrienden te genieten dus. 

    Bekijk hier de menukaart!

    Huisdreef 4, 4836 AM Breda

    Eetcafé de 7 heuveltjes 
    Sinds 1924 staat de 7 heuveltjes aan de Galderseweg in het Mastbos Breda. Als de kinderen nog niet uitgerend waren in het bos, kunnen ze hier de speeltuin nog de baas maken! Ondertussen kunnen jullie nog heerlijk genieten van koffie, fris of een lekkere borrel. 

    Bekijk hier de menukaart!

    Galderseweg 27, 4836 AC Breda

    Restaurant Ruitersbosch 
    Een Franse keuken midden in het Mastbos. Fine wining én dining staat vooraan. Met dagverse, duurzame producten is het menu net een kunstwerk. Gastvrijheid staat op één en dat wordt opgemerkt door bezoekers.  

    Bekijk hier de menukaart!

    Dr. Batenburglaan 111, 4837 BP Breda
     

    Loetje Breda 
    Wie kent het niet? Het albekende restaurant Loetje. In Breda gevestigd bij het Mastbos. Geniet na je wandeling door de natuur van een echte ‘’Loetje steak’’, of kies je voor de vega variant? Ook honden zijn welkom in dit restaurant, dus neem vooral je trouwe viervoeter mee. Zo trakteer je jouw hond op een fijne boswandeling en jezelf op een heerlijke borrel in de zon. 

    Bekijk hier de menukaart! 

    Dr, Doctor Batenburglaan 76, 4837 BR Breda

    Heeren van Oranje 
    Je vindt Grand Café Heeren van Oranje in het prachtige Hotel Mastbos. Binnen geniet je volledig in stijl van een bruin café van een diverse menu kaart. En mocht je nog niet genoeg hebben gehad van je boswandeling kun je nog heerlijk buiten genieten op hun terras!  

    Bekijk hier de menukaart!

    Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda

    Restaurant Dennenlucht 
    Bij restaurant Dennenlucht kun je terecht voor overheerlijke pannenkoeken of een borrel met allerlei lekkers om te delen. Fijn na een flinke wandeling in het Mastbos. Stel je je pannenkoek zelf samen of ga je liever voor een klassieker? Hier kan het allebei! Als iedereen uitgegeten is, kunnen de kinderen nog even spelen in de speeltuin.  

    Wist je trouwens dat Dennenlucht ook e-choppers verhuurt? Zo ontdek je deze mooie omgeving weer eens op een andere manier. 

    Bekijk hier de menukaart!

    Heistraat 15, 4836 BE Breda

    Op zoek naar meer leuke restaurants?