Allerlei andere Breda souvenirs

Breda spellen, cd's, Bredase vlaggen en leuke Bredase cadeautjes zoals bijvoorbeeld golfballen.

Kookschort: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 19,95
Unieke kookschort met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar'. Voor Bredase keukenprinsen en -prinsessen. De lengte van de schort is ± 110 cm.

Katoenen tasje: My family went to Breda......

Prijs: € 7,95
Met zo'n cadeautje kun je thuiskomen! Katoenen tasje met de tekst 'My family went to BREDA and all i got was this empty BAG.

Katoenen tasje: Ik ben een Bredanaar

Prijs: € 7,95
Dit originele katoenen tasje met de Grote Toren en de tekst 'Ik ben een Bredanaar' is natuurlijk een must voor iedere inwoner van onze mooie stad!

Breda puzzel

Prijs: € 9,95
Unieke puzzel van Breda in 1000 stukjes. Deze Bredase legpuzzel is exclusief te koop bij de VVV Breda.

Sleutelhanger Breda

Prijs: € 3,50
Sleutelhanger van Breda, 2-zijdig.
Niet op voorraad

Ansichten Renske Heijker

Prijs: v.a. € 2,00
Acht verschillende ansichten van Breda naar een ontwerp van Renske Heijker. Zowel los te koop als per set van acht.
Opties:

Bredaas kleurboek Geef Breda meer kleur

Prijs: € 5,00
Kleurboek voor volwassenen met tekeningen (Lia Canters) en rijmelarijen (Jan Korebrits) van en over Breda door René L. Hollaers.

Pin Holland Breda

Prijs: € 2,95
Leuk voor op een jas, shirt, tas, pet etc. Pin met de vlaggetjes van Nederland en Breda. Breedte 3 cm.
Niet op voorraad

Golfballen Breda

Prijs: € 18,95
Drie golfballen met de drie kruisjes en 'Breda' erop, verpakt in een doorzichtig kokertje.

Poeziekaarten: De Mark en de stad Breda

Prijs: € 12,50
Vijftien dubbele kaarten met een afbeelding van een plek langs de Mark, een gedicht en informatie over die plek. De gedichten zijn ook terug te vinden op de zgn. poosplaatsen langs de Mark.