• Home »
  • Webshop »
  • Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Hier vindt u een selectie van onze brochures, stadswandelingen in Breda (voor jong en oud) en plattegronden van Breda.

Speurroute Breda: Mysterieuze Moordroute

Prijs: € 7,50
Gedurende de Mysterieuze Moordroute Breda lost u raadsels (clues) op, zodat u aan het einde van de route weet wie de mysterieuze moord heeft gepleegd. De antwoorden liggen op straat! De route is geschikt voor jong en oud, maar is geschreven voor volwassenen. Het enige dat u nodig heeft, is dit routeboekje en een pen.

Stadsplattegrond Breda (Falk)

Prijs: € 5,99
Duidelijk en gedetailleerde stadsplattegrond en fietskaart van Breda uitgerust met centrumkaart, straatnamenregister en gemeentelijke informatie. 34e druk, uitgave februari 2017.

ONTDEK BREDA pakket

Prijs: € 4,00
Wilt u Breda ontdekken? Profiteer dan van deze aanbieding voor slechts € 4,00 (normale prijs € 5,00) Inhoud pakket: - Stadswandeling de Historische Kilometer - Shops & Funroute - Eetgelegenhedenbrochure - City Guide Breda - Breda Nassaustad flyer

Shops en Funroute

Prijs: € 2,50
Met zijn talrijke winkels in een historisch decor is het heerlijk winkelen in Breda. De Shops & Funroute leidt u met twee routes langs ruim honderd bijzondere winkels en winkeltjes om lekker rond te snuffelen en de leukste spulletjes op te doen. De eerste route start bij de VVV Breda aan de Willemstraat (centrum). Route twee start op de Ginnekenmarkt (Ginneken).

Historische Kilometer

Prijs: v.a. € 2,50
De Historische Kilometer is dé stadswandeling door Breda. Aan de hand van de routebeschrijving in het boekje (± 4 kilometer) maakt u kennis met de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Breda, zoals het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Grote Kerk en het Begijnhof. Maar ook nieuwe monumenten zoals bijvoorbeeld het Chassé Theater en de Haven maken deel uit van de wandeling.
Opties:

Strolling through Breda / Spaziergang durch Breda / Promenade a Breda

Prijs: € 2,50
Stroll through historical Breda / Spaziergang durch die Geschichte von Breda / Promenade dans l'histoire de Breda

City guide Breda 2017

Prijs: € 0,00
De 56 pagina tellende gids is uitgerust met een overzichtelijke plattegrond en adressen van o.a. hotels, bed & breakfasts, campings en allerlei toeristische adressen in Breda. De vele foto's maken het gidsje aantrekkelijk om door te bladeren. De informatie is in het Nederlands en Engels opgenomen.

Eetgelegenhedenbrochure Bon Appetit

Prijs: € 0,00
Wilt u heerlijk gaan dineren in of om Breda, maar u weet geen geschikte eetgelegenheid? Onze eetgelegenhedenbrochure ’Bon Appétit’ biedt uitkomst. Ook voor buitenlandse toeristen is de brochure erg aantrekkelijk, want behalve in het Nederlands is alle informatie te lezen in het Engels, Duits en Frans. Deze brochure is gratis.

Citymap and More Breda

Prijs: € 3,99
De Citymap and more is in oktober 2017 geheel vernieuwd. Uitgegeven in samenwerking met de VVV Breda. Behalve een duidelijke kaart van het centrum van Breda, biedt de Citymap ook een stadswandeling en allerhande tips voor een dagje Breda.

Let s Party kids - kinderfeestjes

Prijs: € 0,00
Slingers en ballonnen uit de kast, feestneus op, het is tijd voor een feestje! Jouw feestje! Of misschien heb je gewoon zin in een superleuke dag...