• Home »
  • Webshop »
  • Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Hier vindt u brochures die o.a. uitgegeven worden door de VVV Breda.
Bovendien kunt u hier de meest verkochte (wandel- en fiets)kaarten bestellen van Breda e.o.

Shops & Funroute

Prijs: € 2,50
Met zijn talrijke winkels in een historisch decor is het heerlijk winkelen in Breda. Aan de hand van deze route(s) met bijna honderd winkels erin kunt u lekker rondsnuffelen en even alles om u heen vergeten door te genieten en leuke spulletjes en hebbedingetjes op te doen. De eerste route start bij de VVV Breda (centrum). Route twee start op de Ginnekenmarkt (Ginneken).

Historische Kilometer

Prijs: v.a. € 2,50
De Historische Kilometer is dé stadswandeling door Breda. Aan de hand van de routebeschrijving in het boekje (± 4 kilometer) maakt u kennis met de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Breda, zoals het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Grote Kerk en het Begijnhof. Maar ook nieuwe monumenten zoals bijvoorbeeld het Chassé Theater en de Haven maken deel uit van de wandeling.
Opties:

City guide Breda 2015

Prijs: € 1,00
De 56 pagina tellende gids is uitgerust met een overzichtelijke plattegrond en adressen van onder meer hotels, bed & breakfasts en campings in Breda. De vele foto's maken het gidsje aantrekkelijk om door te bladeren. Het boekje is in twee talen uitgegeven, Nederlands en Engels.

Eetgelegenhedenbrochure Bon Appetit

Prijs: € 0,00
Wilt u heerlijk gaan dineren in of om Breda, maar u weet geen geschikte eetgelegenheid? Onze eetgelegenhedenbrochure ’Bon Appétit’ biedt uitkomst. Ook voor buitenlandse toeristen is de brochure erg aantrekkelijk, want behalve in het Nederlands is alle informatie te lezen in het Engels, Duits en Frans. Deze brochure is gratis.

Jaarevenementenlijst Breda 2015

Prijs: € 2,00
Boekje waarin de grotere (veelal jaarlijkse) evenementen in de gemeente Breda staan met contactadressen.

Museumjacht Breda Nassaustad

Prijs: € 2,95
Ontdek Breda als openluchtmuseum! Museumjacht is een interactieve stadswandeling voor het hele gezin. Via een uitgestippelde route komt u langs bekende bezienswaardigheden. U komt meer te weten over het verleden, heden en toekomst van de stad en dient daarbij opdrachten uit te voeren vragen te beantwoorden.

Een mysterieuze Stadswandeling

Prijs: € 2,50
Deze wandeling door de Bredase binnenstad volgt de route die een kanunnik liep om de beroemde 'Hostie van Niervaert' tijdens de Beeldenstorm in veiligheid te brengen.
Niet op voorraad

Citymap and More

Prijs: € 3,99
Een nieuw product van Falk in samenwerking met de VVV Breda. Behalve een duidelijke kaart van het centrum van Breda, biedt de Citymap twee stadswandelingen en allerhande tips voor een dagje Breda.

Stadsplattegrond Breda

Prijs: € 5,99
Duidelijke, gedetailleerde stadsplattegrond van Breda. Inclusief: - Bavel - Breda - Den Hout - Dorst - Oosteind - Oosterhout - Prinsenbeek - Teteringen - Ulvenhout Schaal 1:12.500

Let s Party kids - kinderfeestjes

Prijs: € 0,00
Slingers en ballonnen uit de kast, feestneus op, het is tijd voor een feestje! Jouw feestje! Of misschien heb je gewoon zin in een superleuke dag...