• Home »
  • Webshop »
  • Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Brochures, plattegronden en stadswandelingen Breda

Hier vindt u brochures die o.a. uitgegeven worden door de VVV Breda.
Bovendien kunt u hier de meest verkochte (wandel- en fiets)kaarten bestellen van Breda e.o.

Dagje Cultuur snuiven in Breda (incl. bezoek aan MOTI Museum of the Image)

Prijs: € 28,00
Boek online uw 'Dagje cultuur snuiven in Breda' (mogelijk van di t/m zo). INCLUSIEF: ** 1 koffie/thee/cappuccino met huisgemaakt Nassaugebak bij Coffee and Cream (op zondag bij Doppio) ** Stadswandeling 'de Historische Kilometer' of 'de Shops & Funroute' ** Uitgebreide Nassaulunch bij Paviljoen de Colonie ** Bezoek aan MOTI (Museum of the Image) LET OP: Wilt u uw pakket met info en vouchers thuisgestuurd krijgen, bestel uw dagje dan minimaal vijf dagen van tevoren. Bestelt u korter dan vijf dagen van tevoren, kies dan bij de afronding van uw bestelling voor 'afhalen in de winkel'. U kunt dan op vertoon van uw bevestiging uw pakket afhalen bij de VVV Breda (di t/m za) of bij Doppio Espresso op de Grote Markt (zo).
Opties:

Dagje Cultuur snuiven in Breda (incl. bezoek aan Bredas Museum)

Prijs: € 25,50
Boek online uw 'Dagje cultuur snuiven in Breda' (mogelijk van di t/m zo). INCLUSIEF: ** 1 koffie/thee/cappuccino met huisgemaakt Nassaugebak bij Coffee and Cream (op zondag bij Doppio) ** Stadswandeling 'de Historische Kilometer' of 'de Shops & Funroute' ** Uitgebreide Nassaulunch bij Paviljoen de Colonie ** Bezoek aan Breda's Museum LET OP: Wilt u uw pakket met info en vouchers thuisgestuurd krijgen, bestel uw dagje dan minimaal vijf dagen van tevoren. Bestelt u korter dan vijf dagen van tevoren, kies dan bij de afronding van uw bestelling voor 'afhalen in de winkel'. U kunt dan op vertoon van uw bevestiging uw pakket afhalen bij de VVV Breda (di t/m za) of bij Doppio Espresso op de Grote Markt (zo).
Opties:

ONTDEK BREDA pakket

Prijs: € 4,00
Wilt u Breda ontdekken? Profiteer dan van deze aanbieding voor slechts € 4,00 (normale prijs € 6,00) Inhoud pakket: - Stadswandeling de Historische Kilometer - Shops & Funroute - Eetgelegenhedenbrochure - City Guide Breda - Breda Nassaustad flyer

Shops en Funroute

Prijs: € 2,50
Met zijn talrijke winkels in een historisch decor is het heerlijk winkelen in Breda. De Shops & Funroute leidt u met twee routes langs ruim honderd bijzondere winkels en winkeltjes om lekker rond te snuffelen en de leukste spulletjes op te doen. De eerste route start bij de VVV Breda aan de Willemstraat (centrum). Route twee start op de Ginnekenmarkt (Ginneken).

Historische Kilometer

Prijs: v.a. € 2,50
De Historische Kilometer is dé stadswandeling door Breda. Aan de hand van de routebeschrijving in het boekje (± 4 kilometer) maakt u kennis met de belangrijkste historische bezienswaardigheden van Breda, zoals het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Grote Kerk en het Begijnhof. Maar ook nieuwe monumenten zoals bijvoorbeeld het Chassé Theater en de Haven maken deel uit van de wandeling.
Opties:

City guide Breda 2016

Prijs: € 1,00
De 56 pagina tellende gids is uitgerust met een overzichtelijke plattegrond en adressen van o.a. hotels, bed & breakfasts, campings en allerlei toeristische adressen in Breda. De vele foto's maken het gidsje aantrekkelijk om door te bladeren. De informatie is in het Nederlands en Engels opgenomen.

Eetgelegenhedenbrochure Bon Appetit

Prijs: € 0,00
Wilt u heerlijk gaan dineren in of om Breda, maar u weet geen geschikte eetgelegenheid? Onze eetgelegenhedenbrochure ’Bon Appétit’ biedt uitkomst. Ook voor buitenlandse toeristen is de brochure erg aantrekkelijk, want behalve in het Nederlands is alle informatie te lezen in het Engels, Duits en Frans. Deze brochure is gratis.

Jaarevenementenlijst Breda 2016

Prijs: € 2,00
Boekje waarin de grotere (veelal jaarlijkse) evenementen in de gemeente Breda staan met contactadressen.

Museumjacht Breda Nassaustad

Prijs: € 2,95
Ontdek Breda als openluchtmuseum! Museumjacht is een interactieve stadswandeling voor het hele gezin. Via een uitgestippelde route komt u langs bekende bezienswaardigheden. U komt meer te weten over het verleden, heden en toekomst van de stad en dient daarbij opdrachten uit te voeren vragen te beantwoorden.

Een mysterieuze Stadswandeling

Prijs: € 2,50
Deze wandeling door de Bredase binnenstad volgt de route die een kanunnik liep om de beroemde 'Hostie van Niervaert' tijdens de Beeldenstorm in veiligheid te brengen.
Niet op voorraad