• Home »
  • Webshop »
  • Fietsen en wandelen rondom Breda

Fietsen en wandelen rondom Breda

Breda wordt omringd door 4000 ha natuurgebied. Bestel hier uw fiets- en wandelkaarten en routes. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment met fiets- en wandelkaarten van heel Nederland.

Vorstelijk wandelen

Prijs: € 14,95
Boekje met twaalf wandelingen in Nederland rondom historische plekken waar de voorouders van onze koning woonden en wandelden. Een van de wandelingen gaat door Breda en het Mastbos. De wandelingen zijn tussen 8 en 16 kilometer.

Vijf ommetjes langs de groene stadsranden van Breda

Prijs: € 1,50
Samen met de Gemeente Breda heeft de Brabantse Milieufederatie vijf ommetjes aangelegd rondom Breda. De routes lopen zoveel mogelijk over zand of zogenoemde laarzenpaden, waardoor de natuur en het landschap optimaal kunnen worden ervaren. Breda is maar liefst vijf prachtige ommetjes rijk: – Ommetje Bavelsche Leij – Ommetje Cadettencamp – Ommetje Gilzewouwerbeek – Ommetje Trippelenberg – Ommetje Lage Vuchtpolder

Groots Genieten in Brabant

Prijs: € 3,95
Een boekje met 27 fiets- en wandelroutes vanuit Brabantse Natuurpoorten.

Van Gogh fietsroute (beste Europese fietsroute van 2016)

Prijs: € 8,95
Bestel de beste Europese fietsroute van 2016! Het Brabantse leven en landschap vormen de basis van het werk van Vincent van Gogh. In deze klapper (met handzaam formaat) vindt u 335 km fietsplezier, verdeeld over vijf routes in de provincie. De routes zijn uitneembaar en bestaan uit een uitgebreide kaart, route-informatie en toelichting op verbanden met Van Gogh. De routes sluiten op elkaar aan zodat ook meerdere routes achter elkaar gereden kunnen worden.

Breda Nassau Fietsroute

Prijs: € 2,50
De Nassaus, de verre voorouders van onze Koninklijke familie, zijn van groot belang geweest voor Breda. Deze fietsroute van ca. 30 km leidt u door de stad en de prachtige natuur ten zuiden van Breda langs locaties die met de Nassaus te maken hebben. Informatie over die locaties vindt u in de routebeschrijving. De route start bij de VVV Breda aan de Willemstraat.

Wandelkaart Nationaal Park De Biesbosch (SBB 27)

Prijs: € 6,99
Wandelkaart van Staatbosbeheer: Nationaal Park De Biesbosch (nummer 27)

Wandelroutenetwerkkaart De Baronie-Biesbosch

Prijs: € 8,50
De Baronie-Biesbosch (± 2279 km. bewegwijzerde route) beslaat het gebied van de gemeenten Zundert, Rucphen, Etten-Leur, Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Halderberge, Geertruidenberg, Oosterhout, Werkendam, Aalburg en Woudrichem.

De Brabantse Wal, wandelen langs de steilranden

Prijs: € 16,90
Gidsje met een gemarkeerde rondwandeling van 112 km over de Brabantse Wal, die de overgang markeert van de Zeeuwse kleipolders naar het Brabantse zand. Het landschap met onverwachte hoogteverschillen en mooie panorama's geven het wandelen een extra dimensie.

Wandelroutenetwerkkaart De Brabantse Wal

Prijs: € 8,50
De Brabantse Wal (± 1564 km. bewegwijzerde route) beslaat het gebied van de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal, Moerdijk, Halderberge, Etten-Leur, Rucphen en Zundert.

Fietskaart West en Midden Brabant (nr 17)

Prijs: € 8,99
Fietskaart met knooppuntennetwerk (nummer 17) West en Midden Brabant, met de Baronie van Breda. Met 3 thematische fietsroutes, toeristische informatie, overzicht van alles VVV- vestigingen en een plaatsnamenregister. Schaal 1:50.000. Deze kaart is in herdruk en wordt eind maart weer verwacht.
Opties: