• Home »
  • Webshop »
  • Fietsen en wandelen rondom Breda

Fietsen en wandelen rondom Breda

Breda wordt omringd door 4000 ha natuurgebied. Bestel hier uw fiets- en wandelkaarten en routes. In onze winkels vindt u een uitgebreid assortiment met fiets- en wandelkaarten van heel Nederland.

Fietsroute Van Gogh West-Brabant

Prijs: € 1,00
Routekaartje met diverse, op elkaar aansluitende, fietsroutes door West-Brabant langs dertien locaties die een rol hebben gespeeld in het jonge leven van Vincent van Gogh en zijn familie. De routes volgen het knooppuntensysteem.

Fietsroutenetwerk overzichtskaarten

Prijs: € 5,95
Met deze kaarten kunt u, aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk, fietsen in de provincie Noord Brabant. Schaal 1:75.000.
Opties:

Fietskaart West en Midden Brabant (nr 17)

Prijs: € 8,99
Fietskaart met knooppuntennetwerk (nummer 17) West en Midden Brabant, met de Baronie van Breda. Met 3 thematische fietsroutes, toeristische informatie, overzicht van alles VVV- vestigingen en een plaatsnamenregister. Schaal 1:50.000.
Opties:

Breda Nassau Fietsroute

Prijs: € 2,50
De Nassaus, de verre voorouders van onze Koninklijke familie, zijn van groot belang geweest voor Breda. Deze fietsroute van ca. 30 km leidt u door de stad en de prachtige natuur ten zuiden van Breda langs locaties die met de Nassaus te maken hebben. Informatie over die locaties vindt u in de routebeschrijving. De route start bij de VVV Breda aan de Willemstraat.

Vijf ommetjes langs de groene stadsranden van Breda

Prijs: € 1,50
Samen met de Gemeente Breda heeft de Brabantse Milieufederatie vijf ommetjes aangelegd rondom Breda. De routes lopen zoveel mogelijk over zand of zogenoemde laarzenpaden, waardoor de natuur en het landschap optimaal kunnen worden ervaren. Breda is maar liefst vijf prachtige ommetjes rijk: – Ommetje Bavelsche Leij – Ommetje Cadettencamp – Ommetje Gilzewouwerbeek – Ommetje Trippelenberg – Ommetje Lage Vuchtpolder

Historische fietsspeurtocht: Zundert door de ogen van Vincent

Prijs: € 2,50
Boekje met fotozoektocht van 39 km waarbij de leefwereld van Vincent als kind/tiener zichtbaar gemaakt is. Welke (ook minder gekende) gebouwen en landschapselementen zijn er nog uit die tijd? Welke ontwikkelingen waren er toen gaande? De fietstocht bevat een combinatie van beschrijvingen van de omgeving en ontwikkelingen van toen en nu, gelijkenissen met Van Gogh’s latere werken en fragmenten uit zijn brieven. U kunt de fietstocht overal op de route starten en de route is ook in meerdere dagen af te leggen. De wedstrijdformulieren kunnen t/m 29 oktober ingeleverd worden.

Vorstelijk wandelen

Prijs: € 14,95
Boekje met twaalf wandelingen in Nederland rondom historische plekken waar de voorouders van onze koning woonden en wandelden. Een van de wandelingen gaat door Breda en het Mastbos. De wandelingen zijn tussen 8 en 16 kilometer.

Groots Genieten in Brabant

Prijs: € 3,95
Een boekje met 27 fiets- en wandelroutes vanuit Brabantse Natuurpoorten.

Van Gogh fietsroutemap (beste Europese fietsroute van 2016)

Prijs: € 8,95
Bestel de beste Europese fietsroute van 2016! Het Brabantse leven en landschap vormen de basis van het werk van Vincent van Gogh. In deze klapper (met handzaam formaat) vindt u 335 km fietsplezier, verdeeld over vijf routes in de provincie. De routes zijn uitneembaar en bestaan uit een uitgebreide kaart, route-informatie en toelichting op verbanden met Van Gogh. De routes sluiten op elkaar aan zodat ook meerdere routes achter elkaar gereden kunnen worden.

Wandelkaart SBB Baronie van Breda (nr 30)

Prijs: € 6,99
Gedetailleerde kaart met alle straten, bospaden en fietspaden. Met wandelroutes en toeristisch belangrijke punten (campings, restaurants, zwembaden) Gebied tussen Breda, Oosterhout, Tilburg en Chaam.