Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

Maximaal Ibiza (5 mei 2017)

Prijs: € 20,00
Maximaal Ibiza is een gloednieuw evenement dat voor het eerst in 2017 in Breda geïntroduceerd wordt. Het wordt een groots maar vooral mooi en sterk evenement met de sferen en klanken vanuit Ibiza & mooi entertainment. Kortom, begin de zomer van 2017 goed met dit top evenement! De entreeprijs is in de voorverkoop € 20,00, aan de deur € 30,00.

Concert Gemengd koor Cantabile Breda (14 mei)

Prijs: € 15,00
Gemengd koor Cantabile Breda zingt in de Sint Antoniuskathedraal aan de St. Janstraat o.l.v. dirigent Ad van Unen Membra Jesu Nostra van Dieterich Buxtehude, Sechs Intermedien zu Membra Jesu nostri van Burkhard Kinzler en Drie geistliche Gesänge van Alfred Schnittke. Met medewerking van strijkers van het Symfonisch Collectief Breda, Michiel Niessen op theorbe en Mark van Nispen op orgel. Aanvang: 16.00 uur.

ART BREDA (7 t/m 14 mei 2017)

Prijs: v.a. € 12,50
ART BREDA is de inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Deze vindt plaats van 7 t/m 14 mei.
Opties:

Breda Jazz Festival (25 t/m 28 mei)

Prijs: v.a. € 15,00
Het Breda Jazz Festival bestaat sinds 1971 en is in zijn soort het oudste en grootste jazzfestival van Nederland en Europa. Jaarlijks komen op het festival circa 250.000 bezoekers af. Bij VVV Breda kunt u uw kaart kopen voor diverse binnenconcerten.
Opties:

Opera Le Comte Ory op het Begijnhof (24 en 25 juni 2017)

Prijs: € 15,00
Vanwege het 750-jarig bestaan van het Begijnhof brengt de Bredase Opera o.l.v. dirigent Lex Wiersma de opera Le Comte Ory van Gioacchino Rossini. Deze openlucht voorstelling wordt gebracht tegen het decor van het historische Begijnhof. Aanvang is op beide dagen 20.00 uur. Zie de evenementenagenda op deze site voor meer informatie. Kaarten voor 24 juni zijn alleen nog verkrijgbaar aan de balie.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.