Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

The dansant tijdens de Nassaudag (5 juni)

Prijs: v.a. € 7,50
Tijdens de Nassaudag (5 juni 2017) viert Breda zijn historische band met de Nassaus, de verre voorouders van ons Koninklijk Huis. Een van de onderdelen is een Thé dansant in de Grote Kerk. Een toegangskaartje geeft recht op soep, warme consumptie, zoete consumptie en een hartige consumptie.
Opties:

Baby Fair Breda (17 en 18 juni 2017)

Prijs: € 5,00
Tijdens de Baby Fair staat alles wat betreft baby's en kleine kinderen centraal in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar. Locatie: Kunstijsbaan Breda.
Opties:

Opera Le Comte Ory op het Begijnhof (24 en 25 juni 2017)

Prijs: € 15,00
Vanwege het 750-jarig bestaan van het Begijnhof brengt de Bredase Opera o.l.v. dirigent Lex Wiersma de opera Le Comte Ory van Gioacchino Rossini. Deze openlucht voorstelling wordt gebracht tegen het decor van het historische Begijnhof. Aanvang is op beide dagen 20.00 uur. Zie de evenementenagenda op deze site voor meer informatie. Kaarten voor 24 juni zijn alleen nog verkrijgbaar aan de balie.
Opties:

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.
Opties:

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.