Ticketservice Breda

Bestel online uw entreekaarten voor evenementen in Breda, concerten in Breda en musea in Breda:

Najaarsconcert Concertkoor Breda en Barokorkest Accademia (5 november)

Prijs: € 25,00
Najaarsconcert van Concertkoor Breda en Barokorkest Accademia Amsterdam met als thema 'Hoop en Passie in Wenen'. Op het programma staan het Requiem van W.A. Mozart en de Nelson Mis van J. Haydn. Muzikale leiding: Geert van den Dungen. Een toegangskaart is incl. consumptie en programmaboek. 5 november, 15.00 uur, Sint-Willibrorduskerk Teteringen.

Concert Bachkoor Brabant: Bach en Telemann (10 december 2017)

Prijs: € 23,00
Bij dit concert staan de componisten Bach en Telemann centraal. Het jaar 2017 is het Telemann-jaar. Bach en Telemann waren goed bevriend met elkaar. Bach benoemde Telemann tot peetoom van zijn zoon Carl Philipp Emanuel. Zondag 10 december, 15.00 uur, Sint Willebrorduskerk, Teteringen.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.
Opties:

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.