Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

Kamerkoor Cantecleer - Sing we and chant it (18 maart)

Prijs: € 10,00
Tijdens dit concert op 18 maart in de Waalse Kerk neemt Kamerkoor Cantecleer (o.l.v. Geert van den Dungen) u mee op reis naar Engeland met muziek van oa Morley, Dowland en Britten.

Concert Breda's Mannenkoor en Groot Mannenkoor Zwolle (19 maart)

Prijs: € 10,00
Het Breda's Mannenkoor geeft samen met het Groot Mannenkoor Zwolle een dubbelconcert in de RK Laurentiuskerk aan de Ginnekenweg.

Jubilate Deo - Hendrik Andriessen in het licht van zijn tijd (26 maart)

Prijs: € 15,00
Een bijzonder concert in het kader van de herdenking van Hendrik Andriessen (1892-1981), een van de belangrijkste Nederlandse componisten uit de 20ste eeuw, die 125 jaar geleden in Haarlem werd geboren. 26 maart om 15.00 uur in de Laurentiuskerk Breda.

Johannes Passion - Bachkoor Brabant (2 april)

Prijs: € 25,00
Johannes Passion in de Martinuskerk door Bachkoor Brabant, Barokorkest Florilegium Musicum (dirigent: Geert van den Dungen) Solisten: Adriaan De Koster – tenor/Evangelist, David Visser – bas/Christus, Nikki Treurniet – sopraan, Oscar Verhaar – countertenor, Sebastian Brouwer – tenor, Joep van Geffen – bas.

ART BREDA (7 t/m 14 mei 2017)

Prijs: v.a. € 12,50
ART BREDA is de inspirerende voorjaarsbeurs voor antiek, oude- en hedendaagse kunst en juwelen. Deze vindt plaats van 7 t/m 14 mei in de nieuwe evenementenhal De Bree op Breepark, Breda.
Opties:

Opera Le Comte Ory op het Begijnhof (24 en 25 juni)

Prijs: € 15,00
Vanwege het 750-jarig bestaan van het Begijnhof brengt de Bredase Opera o.l.v. dirigent Lex Wiersma de opera Le Comte Ory van Gioacchino Rossini. Deze openlucht voorstelling wordt gebracht tegen het decor van het historische Begijnhof. Aanvang is op beide dagen 20.00 uur. Zie de evenementenagenda op deze site voor meer informatie.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.