Ticketservice Breda

Bestel online uw entreekaarten voor evenementen in Breda, concerten in Breda en musea in Breda:

Kerstconcert Noel (23 december)

Prijs: v.a. € 10,00
Kerstconcert door gemengd koor Cantabile en Cappella ex Occasione met medewerking van Mark van Nispen (orgel). 23 december, 20.15 uur, Grote Kerk Breda. Muziek van o.a.: Charpentier, Poulenc, Dufay, Franck & Delalande.
Opties:

Nieuwjaarsconcert Waalse Kerk, Slavische Impressies (14 januari)

Prijs: € 12,50
Vrouwenkoor Elckerliedt brengt op 14 januari om 15.00 uur een programma met werken van Dvorák, Prokofjev en Rachmaninov m.m.v. Jan Gruithuyzen op piano. Jakobijn Wallis heeft de algehele leiding en verzorgt de altsolo's.

Concert Tilburgs Byzantijns Koor (21 januari)

Prijs: € 10,00
Het Tilburgs Byzantijns Koor (TBK) is het oudste koor in Nederland in zijn soort. Het brengt op 21 januari, om 14.30 uur a capella stukken van beroemde Russische en Oekraïense componisten. Deze stukken kenmerken zich door een bijzondere harmonische schoonheid. Het concert is in de protestantse Laurentiuskerk aan de Duivelsbruglaan.

Cultuurnacht Breda (26 januari)

Prijs: v.a. € 10,00
Op 26 januari staat Breda weer bol van nachtelijke culturele avonturen. Tientallen musea, galeries, theaters en andere kunst- en cultuurinstellingen zetten hun deuren open voor bijzondere activiteiten. Zowel in de Belcrum als het centrum is er van 19.00-21.30 uur een speciale Kindercultuurnacht.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.