Ticketservice Breda

Bestel hier uw entreekaarten voor:

Orgelconcert Arie Eikelboom (1 juli)

Prijs: € 10,00
Organist Arie Eikelboom speelt in de protestantse Laurentiuskerk Ginneken werken van Bach, Buxtehude, Mendelssohn-Bartholdy, Pachelbel, Reger, Scheidemann, Sweelinck, Telemann en een eigen improvisatie. Kaarten zijn incl. een drankje tijdens de nazit. De opbrengst komt ten goede aan de Vriendenstichting Laurentiuskerk Ginneken.

Brakkenfestival (17 t/m 21 juli)

Prijs: € 7,00
Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen tijdens het 28e Brakkenfestival onder leiding van deskundige vrijwilligers een week lang, op verantwoorde manier plezier maken. Inmiddels is het evenement in de Schaatsbaan aan de Terheijdenseweg uitgegroeid tot het grootste kinderevenement van Brabant, uniek in zijn soort.
Opties:

Bloemencorso Zundert (3 september)

Prijs: v.a. € 9,00
Op zondag 3 september trekt traditiegetrouw het Corso door de straten van Zundert. De twintig enorme praalwagens met miljoenen dahlia's worden afgewisseld door muziekkorpsen van hoog niveau. T/m 1 juli geldt: 4 kaartjes halen, 3 kaartjes betalen.

Reptielenhuis De Aarde

Prijs: v.a. € 6,50
Reptielenhuis De Aarde is begonnen als een hobby en uitgegroeid tot een heus reptielenhuis waar u o.a. reptielen, amfibieën, spinnen, slangen, krokodilachtige, schildpadden en hagedissen vindt.

Begijnhofmuseum

Prijs: € 2,00
Het Begijnhofmuseum in huisje 29 op het Begijnhof, geeft inzicht in de leefwereld van de Bredase begijnen. U ziet een woonkamer en keuken zoals een Begijn vroeger had en middels kleine opstellingen worden verschillende aspecten uit het begijnenleven belicht. U kunt een audiovisueel programma onder de naam 'Bruiden van Christus’ bekijken. De Hamers-IJsebrandkamer toont een kleine selectie van de reliekencollectie van Ger IJsebrand en Harrie Hamers getoond.

Miniaturen- en Poppenhuismuseum

Prijs: € 3,50
Unieke collectie handgemaakte poppenhuizen en miniaturen in het Poortgebouw van het Begijnhof.